Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • PiszkosFred
    3.
    Én sem emléxem, azért is írtam hogy ha jól emléxem. Meg kell nézni, régen volt már. ;]

6.
    Avengert én is csak akkor használtam, ha tuti voltam benne hogy leszedi a hajót, max kevés sérüléssel - mert az sem jó ha a csapatszállítót 80%ra lövik ami 1 hónap repair minimum, és hát az ufók csak jönnek, csak jönnek ;] Ha nagy ufo jön és tudom hogy az avenger esetleg nem bír vele, akkor jönnek az igazi elfogó vadászok, párossával - ha esetleg az első nem lenne elég ;]

7.
    Tévedések elkerülése végett ;] Nem vagyok laser párti. Én csak azt mondom, hogy amíg a laser muníciója "automatikus" és nem kell neki töltény, addig a plasma gun/heavy plasma-hoz bizony már kell ammo, amelyet idegen anyagokból lehet legyártani. Nálam bizony volt hogy kifogyott, és vagy gyártás alatt állt, és nem várhattam a missióval, mennem kellett. Erre mondtam, hogy ez esetben a laser puska a hátizsákban, amolyan biztonsági tartalékként, életet menthet ;] Vagy szintén plasma töltények spórolása céljából a kisebb hajóhoz, supply shipig (asszem azok a 5-7fős lapos, még 1szintes hajók) akár laserrel is ki lehet menni, de ez esetben kettéssével - értem ezalatt hogy 2 ember lővi az ellenfelet (sajnos a laserből van hogy több találat kell mint plasmából - viszont az auto shot timeunitja kevesebb neki, ezért lehet tüzelni mint a meszes;])

Szal plasma párti vagyok, de ha úgy adódik, akkor spórolás miatt, vagy végszükség esetén, előveszem a laser rifleket. Heavy lasert nem, annak nagyon sok a timeunitja egy-egy lövéshez, pedig erősebb mint a rifle.

Xcom2-ben én is sonic-kal mentem. És igen, idegbaj a 2, de én élveztem. Leszámítva hogy az első hónapokban mindig volt egy terrorhajó amellyel kezdő cuccokkal iszonyat tökölés a dolog, sokat játszottam vele is. A grafikája viszont engem irritált, az első rész sokkal jobban bejött, de ez már extra dolog, ha elvonatkoztattam, jó volt megint minden ;]