Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • sbob
    1. Van mozgásérzékelő asszem... én sosem használtam. A második részben tuti van.

2. Szerintem az nem számít, a lehető legtöbb civilt kell megmenteni. Ha civilek halnak meg az rossz, sőt ha te ölöd őket véletlenül az még rosszabb. Értékelésben benne vannak ráadásként a saját veszteségek is. Szóval azér van még mit tanulnod, de alakul! :)

3. Vissza lehet, de nehezen és naon szat ügy. Azér lépnek ki mer nincs a közelben bázisod, és nem látod a nagy méretű ufo tevékenységet. Fel fognak majd arra fele húzni egy bázist. Idegen bázist úgy fedezel fel, ha nem látja a radar, hogy Interceptorral járkálsz fel s alá, ha az egyik waypont közelében bázisa van akkor megtalálod. Egyébként meg látni mert Large ufok közlekednek arra, viszik az utánpótlást.

4. Cheat nélkül szerintem 1 hónap biztos meg van.

5. Végül is fegyvwer, kell hozzá egy megfelelő épület a bázisodba. Ha elfogsz egy élő etheralt akkor kapod meg. Ennek köszönhetően embereidet képezheted, akik képesek lesznek vagy bepánikoltatni vagy átvenni az ellenőrzést az idegen lények felett. Aztán sok variáció lehet. Lelövöldözöd őket egymással, eldobálod a fegyvereit, hogy könnyen elfoghasd stb. A mindcontrolnál két számod lesz asszem skill és strength. Már nem emlékszem melyik de az egyik a képzések során növelhető, a másik egy alapszám. Asszem az lesz a strength. Ha abban gyenge, akkor számolhatsz vele, hogy az idegenek mindig őt fogják missionök közben kipécézni, hogy bepánikoltassák. Rosszabb esetben átvegyék felette az ellenőrzést.

6. Lehetnek később kapsz még az idegen technológiának hála, de annak az üzemanyaga viszont valamelyik idegen anyag lesz. Szóval gürcölhetsz majd érte...

7. Már írtam ha nem itt akkor a retrogames fórumban. Plasma. Mindkét játékban az idegen fegyverek jobbak, mint az emberi technológia. Én a plasmára szavazok. A Heavy Plasma kell neked... az kellemes :)
    No meg lesz akkor Plasma Tank, Plasma Defense, és Plasma Cannon Interceptorokra... az lesz csak a királyság!!!!