Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • PiszkosFred
    1. - mintha lenne mozgasdetektor, de azt fel kell talalni. De ez nagyon homalyos, en emlexem ra hogy van, de lehet hogy keverem valami massal.

2. - Hat elvileg a civilek szamitanak csak es kizarolag. Hazak nem igazan, max az hogy lehetnek benne civilek, szal csak ovatosan ;]

3. - Persze, ignadozik az adakozas. Ha vegleg kilepnek es lepaktalnak az ufokkal, akkor onnan tol nincs mese, nekik lottek - ha emlekeim nem csalnak.

4. - Valtozo, de nem vegtelen. Egy ido utan meglesz majd a "Fo bazis" helye, akkor erdemes lesz elindulni, mert onnan annyira besurusodnek a tamadasok varosok, es bazisod ellen, hogy az mar unalmas lesz es/vagy bosszanto ;]

5. - Nem lovom le a poent, ra fogsz ismerni ha talalkozol vele. Eloszor majd Sectiodok fogjak bevetni ellened, tulik majd lenyulhatod es meglatod ;]

6. - Igen. Lesz meg par hajo, a legvegen a legjobb fejlesztessel, amely egyben elfogo vadasz es csapatszallito.

7. - Laserbol egy rifle sosem art ha van a hatizsakban. Mert Plasma ha kifogy, akkor azzal max integetni tudsz ;] Plasmahoz kell gyartanod toltenyeket, amelyek ufo forrasokba kerulnek. Ezeket sertetlen hajokkal vagy ufo bazisok foglalasaval szerezhetsz. Ezert aztan lesz amikor szukon leszel belole. Kisebbl letszamu hajohoz erdemes kimenni laserrel, es 2x tulerovel, kettes csapatokban. Akkor eleg a laser. Nagyobb hajokhoz csak plasmaval, heavyvel, de minimum gunnal. Pistol csak akkor, ha nincs mas. Kesobbiekben, soksok csata utan, amikor lesz alapanyag dogivel, akkor mar csak plasmaval erdemes menni.

+1: Ha rakapsz a jatekra, a 2t is ajanlja szerintem itt mindenki. A harmadik resz mar annyira nekem nem tetszett - XCom:Apocalypse - de egy probat majd megerhet. (Az fps jatek ami keszult Encounter neven, hat azt koszonjuk...inkabb nem minositem;]) Az Ufo:Aftermath nevu nem oly' regi akarmit messze keruld el. Igaz hogy hivatalosan nem folytatasa a korabbi Xcom sorozatnak, de nagyon eltoltak. Semmi gazdasagi resz, csak akcio, es haz az is...szoval megcsufolasa a franchisenak. A mostani Aftershock mar igeretesebbnek tunik, meglatjuk...