Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Kandurex
    Nah, megjöttem az UFO -zásból :) Fasza, így tömören a játék. Legjobban a gránátozás vált be a tippek közzül! Mondjuk halálra idegeltem magam az első két órába, hogy bármilyen idegen egy lövésétől kihaltak katonáim, de hál'isten (bár még nem próbáltam ki) sikerült kifejleszteni a személyi pajzsokat. Egy pár kérdés felmerült bennem. Szóval:

1,. Van e valamilyen detektor a játékba földi csatáknál? Elég bosszantó tud lenni, hogy nem találom az idegneket és úgy kell az egész pályát átfésülnöm, vagy a lesből támadások :(

2,. Úgy vettem észre, hogy a vidéki csatákat, ha nem vesztek embert, azt kiválóra sikerül, de a városi terror támadások alkalmával szinte mindig gyenge vagy közepes. Jó 1 - 2 civilt lelőnnek a fattyúk, de azt szinte nem is lehet megakadályozni...igaz az is, hogy néha szarrá ágyúzom + rakétázom a környéket...szóval számít a környék sértetlenül hagyása?

3,. Ha esetleg valamelyik ország kilép a támogatási programból, vissza lehet szerezni a támogatásukat valahogy? (Még nem történt meg, de már Kanada mínusz 30k *val kevesebbet teljel)

4,. Milyen hosszú játékidő?

5,. Mi a jó isten az mindcontrol? A szót értem, de hogy ez fegyver lenne vagy valami más?

6,. Interceptorokon kivül lehetnek másfajta gépeim is?

7,. Laser vagy Plasma?

Előre is thx a segítséget. Még valami: Ez a játék über királyság!