Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3621 Akkor az első rész...
Az lesz az! Valami Crysaloid tényleg. Igazából én rettegek tőlük, amíg nincs flying suit. Amikor városban kell alien terrort megfékezni és ilyenek vannak az a szép. A civilek nagyrésze átalakul ilyen szépséggé, és vége a dalnak. Mentheti az ember az irháját. A zombiba meg az a szép, hogy egy telitalálat után átalakul már. Ráadásul ezek a dögök annyi találatot igényelnek mint egy tank. Szörnyű kellemetlen élményeim voltak. Azt hittem ezt nem lehet megfejelni a második részben.
Akkor a második rész...
Eegen... azt kihagytam! Igyekeztem elfelejteni... :\
De öröm, hogy nemcsak én tépem a hajam attól a játéktól. Amit nem mondtam még, hogy az idegen bázisok is vannak vagy 2-3 szintesek. A hajók is kb 3 szintesek, a kikötők meg....
Egyéként a kikötős missionok nagyon egyszerűek lettek ott. Könnyűek...
Hajóra menni azért öngyilkosság, mert körbeállják a hordozórepcsit a dögök. Nem is látja az ember hol vannak. Aztán ugye az is két ütközetes küldetés. Aki túlélte az elsőt mehet a raktérbe... jajj...
A mind controlt pedig már szinte a legelejétől használják az idegenek, és amíg nincs az embernek, addig szenvedés az egész játék.
A különböző lelőtt ufo hajóktól is kész voltam. Tök sötét az összes pálya, este nem is megyek missionre.
Férfiasan bevallom, hogy körönként mentek, és megpróbálom a lehető legtöbb emberrel túlélni a dolgot. Egyszerűen ha csak simán úgy játszanék, mint az első részben esélyem nem lenne. Mind1, görcsöt kapok attól a játéktól. Majd ha megint lesz erőm folytatom tovább... talán mákom lesz ez egyszer. Csak az a baj a pályák nagy kiterjedése miatt órákat vesz el 1-1 misszió.