Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3601 Akkor kicsit belepofáznék, ha nem baj. Ha baj akkor is :)
Ha Kandurex tök kezdő, akkor érdemesebb neki tök alap nehgézségi szinten indulni. És akkor újrakezdeni, mikor már elsajátította az alapokat.
A legfontosabb dolog a fejlesztés. Már a retron is írtam, az idegenek fegyverzetét kell "feltalálni", és azzal kell irtani őket. Az a legjobb. A gránátok használata is fontos. Én a jobb erőben lévő csávókra nehéz fegyverzetet szoktam pakolni, pár misszión keresztül szenvedés velük, de miután eleget erősödtek, fejlődtek ők lesznek a legjobb katonák.
A mindcontrol nélkül nem lehet megnyerni a játékot, asszem egy élő etheral kell hozzá. Szóval kell a bénító fegyver is, van egy ilyen kis lilagömböket szóró vacak. Azzal, mer az a villámpálca semmit nem ér. Érdemes elfogni őket, csak kell hozzá a megfelelő épület a bázison. Asszem van soldier, navigator és captain vagy admiral. Már nem emlékszem. Az etheral navigator kell még majd, mer akkor lesz olyan radarod, ami mindent kiír az ellenséges hajóról.
Ja meg a flying suit sem árt. Ha repked az ember, akkor nem tudják rohadt zombivá formálni azok a dögök őket. Sajna már nem emlékszem a nevükre.
PiszkosFred barátom azt mondta az első játékban jobb ha világosban mész. Szegény a másodikat akkor nem látta, mer ez inkább igaz arra. Az első még annyira nem gáz. A nagyobb hajók megtámadásával kell vigyázni. Egyrészt a vadászok nem bírnak el vele, de ha meg leszeded, akkor a földi csatánál kavarnak be. Oda már kell komolyabb haditechnika.
Gépkutyi télleg semmit nem ér. Én a lekomolyabb rakétát szoktam feltolni rájuk. Aztán nagyobb hajókra max több interceptort küldök.
Városi terrotámadás tényleg nagyon fontos. Ha nem akadályozod meg akkor csökkentik a neked szánt pénzeket az adott országok. Csak a már említett szemét fekete döggel kell vigyázni, mert annyit bír mint egy tank. Ráadásul ha zombivá alakítja a csapat egy részét az bukta.
Az is jó ha a te bázisod rohamozzák, házhoz jön a technológia.
A második rész az szemetebb, de ha túléled az első pár hónapot akkor lehet esélyed. Ott viszont én például képtelen vagyok visszaszorítani őket. A csapatom havonta két idegen bázist semmisített meg, de nem vagyok képes megakadályozni, hogy újat hozzanak létre. A nagyobb hajók ellen tehetetlenek az elfogóvadászaim. Szerencsére a kommandó bírja a megterhelést, most már a havi 4 idegen bázis elleni támadás sem elképzelhetetlen nekik, most viszont már én nem bírom cérnával. A missionok két részesek, bejutni a bázisba, és ott is rendet rakni. Ráadásul itt már a tentaculat ellen sincs menekvés, mint az egyben emlegetett fekete ocsmányság elől. Igazából bármilyen ötletet szívesen fogadok, hogy hol szúrtam el.
Amit biztosan látok, hogy a research képernyőm kiürült jelenleg. Asszem valami nagy hajón kéne vadásznom talán... elfogni pár parancsnokot. Egyetlen öröm, hogy M.C. képesség birtokbán, képes vagyok könnyedén elintézni az ellenfeleket. Egymással lemészároltatni őket stb.