Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • sbob
    Még mielőtt Cyroo barátomnak megérkezik a regje, hogy beírjon valamit, ikább írok én. A stílus olyan amilyet mi kapunk.
    Kicsit már unom, hogy önjelölt hackerek, meg milliárdosok zaklatnak nap mint nap. A "szakértőkről" nem is beszélve, akik nem hajlandóak arra venni legalább a fáradtságot, hogy elolvassák a gyikokat, helyette a teljes törlést javasolgatják. És azt se csípem, hogy a fórumban állandóan zsidókat vagy nácikat keresnek. Ha ebben az országban ez a stílus, akkor talán nem kéne kritizálni...
    Másrészt marhára nem volt vicces, mikor miattunk nem ment az egész szerver, mer 90-an 4 szálon elkezdték szedni a 100 megás gamet amely be volt linkelve egy amcsi warez oldalra. Most már legalább kénytelenek a főoldalra menni. Szóval nem véletlenül van angolul az üzenet. Szerintem aki magára veszi nem véletlenül teszi. És ezt most nem véletlenül írtam, mert innen is jött pár júzer, aki megszakértette az anyagot és a teljes törlést javasolgatta, mint egyedüli gyógymódot.
    Legvégül pedig szerintem a személyes ellentétek elrendezésére ott a privát üzi lehetősége, nem véletlenül van! Utálom ezt a fajta üzengetést, ha valaki legközelebb megin elszeretné mondani mekkora seggfej vagyok az írja meg privátba. Szerintem nem tartozik a témához...