Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3512 Az abandoniat ismerős csinálja, és ha jól tudom most már nem minden játékot lehet leszedni. Amit még árulnak azt tuti nem... számomra nehezen elképzelhető, hogy nem jelennek meg a download képek.
A retrogames php védelméről meg már sokan mondtak sok mindent, de már annyiszor szóba került... Nem az én művem, de nincs vele gáz, elég egyszerűcske. Arról viszont az írója nem tehet, hogy ha valaki nem tudja beállítani a gépét. Hadd védjem már meg! A tűzfalad, vírusellenőrződ... no meg az op.rendszered. Érdekes módon 90%-ban WinXp SP2 hal meg. Én ilyen szörnyűséget nem használok, ezér nem tudom, de állítólag belső tűzfala van. Ez a Microsoft módi, talán kikapcsolása sokat segíteni. A rendszer biztonságának is. De egyébként hibaüzenetre tudok csak valamit mondani, ez kb. ugyanaz a szitu mint mikor írják, nekem hogy nem megy xy játék. Konkrétum nuku.
És, hogy Birdnek is reagáljak egyben. Tény, hogy sokkal jobb és szelídebb az underdogs módi, a bannolás... lehet mi nekünk is át kéne térni erre. Bár ők is kapnak a letöltési rendszerük miatt hideget-meleget. Pedig... no mind1!