Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Gary #3295 Nah, föltettem a játékot és volt mentésem is szerencsére, sz'al innen mégegyszer végigvittem :)
A LABIRINTUS/MAZE megoldása:
Ballagj el a gombokig, ott a két szélsőt kapcsold be. Majd, mikor a gombok mellett lévő téglalap kifehéredik, azt is nyomd meg! Ekkor válik szabaddá az út a kapuhoz és egy fa rács záródik föl a szobor és a starthely mellé.
Most menj vissza a starthelyre, vagy teleportálj vissza, mindegy. Innen szabad az út (jobbra lefelé) a szoborhoz. Pacsizz vele, ekkor emelkedik föl a hosszú egyenes szakaszról a kőtömb. Menj arra. Az a kő mindig le fog ereszkedni ha közel érsz hozzá, sz'al lefelé kell kerülnöd... A falon lesz egy kar, ezzel nyitod a kaput, majd a kapu előtt lesz egy kar a földön, ezzel rögzíted a kaput. Ha nem rögzíted, akkor szépen bezáródik, mikor közelebb mész. Ez nem baj, mert ha visszamész a fali-karhoz, ki tudod nyitni újra, de kinek van kedve ennyit mászkálni! :) Bent vedd föl a maszkot nézd meg a mozit és folytasd :)
Tipp a KÁLVÁRIÁHOZ:
A következő pályán van pár feladvány, de nem túl nehezek, viszont megszívtam, mert nem zúztam be a sejtfalakat!