Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
lammaer #3233 Höhöhö... épp most szereztem egy nagy köteg 95-ös, 96-os PCX, Guru magazint, és esténként a fürdőkádban elolvasok egyet-egyet.
Nekem az a nosztalgia, amikor olvasom, hogyaszongya "jó ez a játék de olyan irtózatos gépigénye van. 8 Mega ram kell neki, és jó ha van hozzá egy P133-as".
Na meg persze alap volt a Win95 fikázása, ami érthető, én is nehezen tértem át a DOS-ról a sokkal erőforrásigényesebb Win95-re.
Mindenestre tök jó olvasgatni a magazinokat, kedvet kapok egy csomó régi játékhoz (Afterlife, Across the Rhine stbstb) és mostmár megszerezni sem nehéz őket, hiszen van net.
Csak még egy kommentár: szerintem nem az a lényeg hogy DOS-os vagy Win-es egy játék, hanem tényleg az, hogy X évvel ezelőtt az kedvenc volt és ha most leülök, akkor retrofeelinggel veszem elő. Nekem például nemrég ilyen érzést hozott elő az Incubation: Wilderness... hehe, akkoriban még nem volt 3D kártyám, és volt egy pálya ami kutya nehéz volt - hát abbahagytam, de jó szokásomhoz hiven a savegame-kat elmentettem. Kb fél éve valahogy előjött, hogy én most előveszem a játékot és befejezem: tök jó volt újra felidézni, hogy is kell játszani vele, aztán előjött a sok éves játéktapasztalat előnye és pikk-pakk megoldottam a pályát meg az összes többit is :)