Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3222 Öhöm, bocs ezér, de mégis közérdekű közlemény:
"Sziasztok!
Kb. fél éve kezdtem el keresni a PREHISTORIK2 nevű, hiper-istenkirály játék készítőit. A teljes készítőlistáról az interneten találtam információt a programozó Eric Zmiro-ra, a designer Francis Fournier-re, valamint persze a TITUS-alapító Caen testvérekre.
A TITUS csődjével a Caen testvéreknek nem találtam e-mail címet, Fournier-ről nincs információ, viszont ERIC ZMIRO fellelhető. kb. 3 hónapja megpróbáltam kapcsolatba lépni vele, de nem válaszolt a levelemre.
Múlt héten ismét fejembe vettem, és elkezdtem kicsit részletesebben nyomozni. Mind a korábban próbált e-mail címre, mind pedig a cégének az e-mail címére küldtem levelet, és ezúttal siker koronázta próbálkozásaimat: Eric válaszolt. Úgy tűnik, esetleg hajlandó lenne a Prehistorik2 forrás publikálására.
A probléma viszont az, hogy a Pre2 windows vagy linux alá történő portolása bonyolult, lévén 10000 sornyi 100% asm kódról van szó, mindenfajta angol fejlesztői dokumentáció/komment nélkül. Én a francia kommenteket le tudom fordítani, de programozói segítségre van szükségem. Egy pre2 fanatikusra, aki tud asm-ben crossplatform [vagy akármilyen :] dolgot fejleszteni. A fejlesztés free, GNU GPL alapján a készített termék is az lenne.
Ha valakit érdekel, írjon mailt:
szabozs [kukac] bmfnik [pont] hu
Köszi
ZS"