Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
steweee #2792 igen, jól értelmezed amit mondtam. hogy ne lennék régi gamer? 28 vagyok, és azóta van számítógépem amióta magyarországra legelőször bekerültek a c64-ek.és sajnos azóta vagyok megszállott játékos, több barátomhoz hasonlóan, volt aki emiatt vált el. nos azért nálam nem ennyire súlyos a helyzet, de imádok játszani. inkább arra próbáltam meg kilyukadni, hogy "lassan" a kétdimenziós képernyőzés és grafika határára jut el a technológia, olyan iszonyatosan jó, élethű grafikákkal találkozunk játékról játékra ami akár csak évekkel korábban is elképzelhetetlen lett volna annak, aki nem azért kap pénzt, hogy mindezt elképzelje és meg is valósítsa.én nem a régi játékokat akarom lebecsülni, hiszen az igazán jó játékok a maguk idejében ugyanakkora, ha nem nagyobb játékélményt és örömet szereztek nekünk játékosoknak, hanem arra, hogy az ember igényei a fejlődéssel nőnek, hiába mond akárki akármit.a régi gémekkel azért játszunk még mert nosztalgikusan kellemes érzéseket keltenek a régebbi önmagunk izgalmát és örömét felidézve, de kérdem én játszanál e egy c64-es grafikájú és képességű VADONATÚJ játékkal, mondjuk mission impossible 3 vagy hunchback 5 ? ugyanolyan izgalommal várnád hogy megjelenjen és végigjátszhasd? nekem a defender of the crown volt egy nagy csalódás mikor pár éve megjelent, a c64 totális átirata volt, grafikailag is ua.és úgy már nem játszottam vele, pedig annak idején...........