Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    sbob: Te most direkt érted félre minden szavam, és próbálsz kötekedni, lejáratni, stb? Sokat kell még ehhez tanulnod. :-) Arról nem tehetek, hogy ennyire érzékeny vagy, és magadra vettél pár sort, amivel meg sem vádoltalak. Látom ez az idei év sem a lazaságodról lesz ismert. :-D Te Zombi! :-D

Mellesleg most akkor játszunk ilyen "bibibiii én több oldalt tudok" játékot? Azoknak írtam, akik nem ismerték, nem neked, aki a kisujjából szopja az összes linket, ami .com-ra végződik, és http az eleje. :-P Jobb vagy, mint a google vazeg!

Amúgy nem emeltem egy szintre Seal Team-t eszement FPS szintre. Ha nem tudod ki mit ír, minek ugatsz le engem? Megszokás? Rossz szokás! :-) Idézet magamtól, amit akkor reagáltam: "Volt Vietnámi NAM előtt is, bár az nem FPS volt: Seal Team. :-)" - #2445
    Egy szó itt nem szúrja ki a szemed esetleg?

Arról meg nem tehetek, hogy Te a régi játékokat 50 év múlva is csak a DOS alattiakat fogod vallani. Ha nem tűnt volna fel, 2005 van, s azért a '90-es évek vége nem tavaly volt. Azóta megint rengeteg változás történt. Pl. drágább lett a Sajt burger. Ja és nézz meg egy Thief 1-t és egy Thief 3-t. :-) Igazad van, mindkettő csakis ÚJ játék, szinte semmi különbség. :-D

Tudok különbséget tenni, csak én nem ott húzok vonalat, hogy van-e golyószóró a kezében, vagy nincs...

Téma lezárva, veled nem vitázom, úgyis vagy leugatsz, mert te tudod úgyis jobban, vagy úgyis több linket tudsz. ;-) És úgyis jobb vagy ebben, és mit képzelek én, aki még számítógépet sem látott? :-D Ne reagálj, kímélj! Magadat is! :-)