Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
64en volt egy asterix amire en emlexem, de sosem jottem ra hogy mit kellett volna csinalni. Orokelet nem leven, hamar lepofoztak a romaiak. Asterix-szel es Obelix-szel kellett maszkalni. A faluban kezdtunk. Volt csodalotty, meg azt hiszem lehetett vaddisznokbol kajat csinalni ha megverted. A romaiak kozul voltak kozlegenyek, azokat par utesbol kirepitetted a kepernyo teteje fele az egbe. De a magasabb ranguaknal mar baj volt, ekkor tobbnyire odalett az egyik elet mire sikerult. Rajzolt helyszinek voltak, es altalaban 4 helyen lehetett elhagyni a palyat. Volt vagy 1-2 legios tabor a kornyeken, de altalaban ott hamar meghaltam. Talan volt valami kulcs is az egyik tabor kozepen, de sajnos sosem eltem tul a kifele vezeto utat ;] Ismeros igy valakinek? Tudom hogy a legtobb asterix jatek errol szol ugyan, de ez c64en volt, es talan oda nem volt olyan sok valtozat. Eleg jol meg volt rajzolva. A helyszineket folyamatosan rajzolta ki, ertem ezalatt azt, hogy elobb a foldet, aztan a keriteseket, fakat, hazakat, stb, ugy 5 mp alatt.