Bukott Killer/Morder CD-iro
-
DecenS #967 szerintem a dolog nem ennyire fekete-fehér, Nexus... miért ignorálod Cat "másfajta" véleményét? ... azért mert nem köpköd ész nélkül mindenkire, aki a "másik oldalon" áll ebben az ügyben?
szerintem ő az egyetlen ezen a fórumon, aki nem elfogult - teljes mértékben egyetértek vele abban, hogy törvényi szinten kéne orvosolni a problémát, és nem a végrehajtás szintjén...
...de minket ez már nem érint, ezért yo lenne lenyugodni, és inkább azzal foglalkozni, ami még menthető... egy megrovásba még senki nem halt bele, nem tudom mit hőbörög itt mindenki.
az már persze elég gáz lesz, ha a bsa beindul és költségtéritési pereket indit... inkább ezzel kapcsolatban kéne kiagyalni valami okosat és nem a sebeinket nyalogatni...
... jelenleg van egy törvény (és nyilván maradni is fog), aminek értelmében az egyszeri honpolgár is perbe fogható szerzői jogsértésért - mivel a szerzői jogok megsértése nincs kellő képpen definiálva, elég elnagyolt elképzelések vannak csak róla, hogy mi esik ebbe a kategóriába és mi nem - ennek hatálya alatt fogtak minket is perbe... ...mert megtehették.
Azt meg hogy csupa ártatlan báránykák ültek a padokon és csak játékleirást, meg üres cd-ket vettek A.T.-től... na ne akarjátok már egymás f.szát tükörsimára szopni... a végén még ti is elhiszitek ezeket a meséket... ne legyetek álszentek!