Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.euroastra.hu/p133/
már itt is fenn van.
Szerintem az egymásnak adott infok segíthetnek mindenkinek.
Asszem én ebben eléggé elöl jártam. Megöl a kíváncsiság...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valtoztassad meg a nick neved pl. Matyasra ( az Igazsagosra ), s regisztraltan szoljal ezentul a listahoz ! Ha van egyaltalan mondanivalod meg ! Tudjuk jol mar a belenk sujkolt szovegedet : ures CD, freeware, demo, stb... De ez csak neked biznisz !
1., elezozetesben vannak 😊
2., kiderult szamukra, hogy figyelik a neten az e temaban szuletett infokat
3., elejtettek a vadat, s meg most is mulatnak, ha meg nem haltak 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hátha valakinek feltûnt, hogy sok cd-nek azonos sorszáma. Van nekem 10 DB SONY cd-m itthon üres, aminek mind ua. sorszáma. A tõlem elvittek közül is van a lefoglalási jegyzõkönyvben azonos sorszámú, de más tartalmú. Én most nem adok tippeket, de ha majd netán ügyvédhez kell mennünk, gondoljatok arra, hogy mik is a zsaruk fõ bizonyítékai? Elkobzott x. db cd, x.y.z. sorszámmal. Na most egy jó ügyvéd (pl a Whiskyst védõ, és a pécsi 91-eket védõ dr. Magyar György) ebbõl sok mindent ki tud ám hozni. Ezek után kezdejetek ezzel az infoval, amit akartok....
Honnan tudod te a regi nevemet pajtas???
Eddig Frank99-kent irogattam.
Gyanus vagy te nekem fiu
:-)))
Kutyafa!
Én láttam a saját nevemre szóló vevény-másolatokat, mert megmutatták, mivel nem akartam a 3 hét múlva tartandó iratismertetésre lemenni. Tényleg nem volt nála semmi. (vagy hazudott a rendõr)
Nem baj, ha johiszemuek vagyunk ugy altalaban. 😊 De nem lehet akkor az az ember, ha gyanusitottkent vesz reszt egy beszelgetesben ! Legyen ovatos mindenki !
Ne kerj tole bocsanatot ! Kerjen o tolunk !
O nagysagrendeddel tobb penz miatt kockaztatott ! Ha ugy van, ahogy mondod, akkor az ezen keresett penze ill. annak nagy resze megmarad neki, mert nincs bizonyitek ellene.
Innen gondolom, hogy tõlünk várják a bizonyítékokat ellene.
Én csak annyit mondtam, hogy több embertõl rendeltem többször üres cd-t, demot, idõkorlátos, bolti árnál jóval olcsóbban hirdetett programot.
Ha rábeszélünk, õt elítélik. Minket 99 %. hogy legrosszabb esetben megrovással büntetnek, ld. Piszkos 91 ügyek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Azt mondtam, hogy tobb emebrtol rendeltem ures cd-t, olcson hirdetett programokat email-en keresztul. Hogy kitol mit, nem tudom.
Csak nehany forumon szidtam, de mosz mar tudom, hogy korrekt és nagyon ügyes volt!
Egyébként érdemes témaába vágó összes cikket végig olvasni az http://www.euroastra.hu -n. Ugyanis tegnap volt a pécsi 91-ek tárgyalása, és nagyon úgy néz ki, hogy felmentések lesznek. NÉZZÉTEK MEG! Letölthetõ adatok, aláírt igazolások lesznek cégektõl, folyamatosan töltik majd fel a tárgyalás fontos (nekünk is) információit. Ugyanitt már indul a mi Piszkos 133-unk cikksorozata is.
mivel nem mese az, hogy a rendorsegi csoport (alosztaly) figyeli a nyilvanos forumokat, chat-eket, nepszeru lev. listakat, ezentul mar meggondolando, hogy ki mit irkal!
Ezuton kerek nyilvanos bocsanatot Killertol, mert o rolunk semmit nem orizgetett. Tehat nem o volt igazan a hibas, hanem mi, akik ismeretlenul, olcson, csak a a bizalmi elvet alapjan vassrolgattunk ures cd-t, jatekleirast, demo es idokorlatos, shareware stb. proggykat. Meg egyszer bocsi, Killer!
Hello!
650 km-el hatam mogott most ertem haza. Hodmezovasarhelyen nem 91-en, hanem 133-an vagyunk.
Nagyon normalis volt a kihallgato rendor.
12 db cd-bol 3-at vissza adtak, 9-on pedig 730.000 Ft ertekben volt csocso, sajnos egy Autodesk 3d studio max-el egyutt. (ami 650.000,-Ft)
Miutan latta, hogy eleg felkeszult vagyok a temaban) :-))) elbeszelgettunk.
Morder/Killer nevu cd-iros baratunkat Gyorbol figyeltek, hogy Interneten CD-t arul. Ekkor egy hajnalban lakasan lecsaptak ra, de egy ures, wincsi nelkuli gepen kivul SEMMIT SEM talaltak nala. Baratunkat 3 napra becsuktak, hogy ne tudjon masokkal beszelni. Akkor a torkosborz rendorok elballagtak a postara, es ott kikertek egy idore visszamenoleg, hogy baratunk kitol kapott penzt. Az en nevemre szolo 8 db feladoveveny masolat is az aktak kozott volt. EZ MAR ELEG BIZONYITEK VOLT AZ EUROPABA KESZULO Mo rendoreinek, hogy az osszes cimen 2 napon belul hazkutatast tartsanak. Igy lettunk Killer-er egyutt 133-an. A Piszkos 133. A szakertoi jegyzokonyv elkepeszto vastag, tobb szaz oldal, rakerdeztem hogy mennyi volt, a rendor szerint 2 millio Ft. Azt mondta, hogy Killerre nem tudnak (sajnos) raverni semmit, mivel nem talaltak nala sem irot se semmi mast. Ugy erzem hogy a 133 emberbol aki ravall, az lesz csak a bizonyitek. Ezert hivtak be bennunket, hogy aki esetleg megijed (vagy vadalku stb.) az majd ravval. A srac szerint meg az en 9 db cd-m az egyik legkevesebb, volt aki csak jatekleirast vasarolt, volt aki ures cd-t. En ragaszkodtam a 1,5 evvel ezelotti tanuvallomasomhoz, emlekeztettem oket az 1999 szept.-e jogszabalyvaltozashoz, valamint arra, hogy nekem az utolso postai veny-masolatom 1999. tavaszi.
Velemenyem szerint, mivel a Brigandi Bandin nem tudnak leverni semmit, aki ravall, azert seggbe rugjak, aki meg vall, arra majd raverik a szerzoi jogsertest. JO LENNE ENNEK AZ UGYNEK NAGYOBB SZELET CSAPNI!.
Ket diplomam van, csaladom, viszonylag jo egziszetenciam , egyszeruen felhaborito, hogy nehany posta feladoveveny masolat alapjan hazkutatnak, elkoboznak, lefenykepeznek, ujjlenyomatot vesznek, bekerulok a nyilvantartasba. Az csekely vigasz, hogy esetleg majd torolnek, he nem emelnek vadat. A rendor szerint allitolag mindenki ellen vadhalasztas lesz (es majd tenuk leszunk) de majd ha kezembe lesz, akkor elhiszem.
Kerdesem: elhetek-e valami viszont keresettel akkor, ha ejtik a vadat? Mennyire perelhetek, es kit????
Frank99
egesz biztos nem poenkodnal, ha erintve lennel az ugyben... De hogy, tisztan lassal, ill. ertsed, temeszetesen nem a hozzaszolas datumara, hanem arra a datumra gondoltam, hogy ki , mikor , mely napra van BEIDEZVE, ill. ha majd beszamol rola, akkor mely napon is volt KIHALLGATVA ! Ertve vagyok ? 😊)
bb!
minek a roviditese a PMH ?
ilyen szemetseget hogy gyanusitottak lettunk
mar azt se tudom mit kaptam ettol a hulyetol.....
es meg az utikoltseget sem fizetik 😞
aki volt mar irja meg mi volt
2001.07.09-re en is be vagyok idezve, mint GYANUSITOTT ! B+ Killer... A beledbol fonom meg a sirba ereszto koteledet !
Emberek ! Aki, mar volt, az tegye kozze ( legyen szives 😊 ) a tapasztalatait a koz erdekeben !
Mindenki csak okosan.
Asszem én megyek elõbb, hétfõn!
au euroastran mar foglalkoznak a temaval.
nekem koszonhetoen :-)