Bukott Killer/Morder CD-iro
  • szuperzsaru
    Forest: Nekem több mint két éve tart azóta 5-ször voltam kihallgatáson és egyszer az ügyészségen. Egyébként én is ott látom a gondot hogy a rendőrség ill. az ügyészség ezekkel a behízelgő modorukkal és a vádalku igérgetésével kicsikarják azt a vallomást a gyengébb lelküekből. Ha mindenki hangsúlyozom mindenki azt vallotta volna hogy ő nem rendelt semmit akkor ebből nem is lett volna ügy. Én nem a rendőröket hibáztatom ők csak a munkájukat végzik és jól. Gondoljatok vele ők nap mint nap bűnözöktől csikarják ki azt a vallomást ami alapján ellehet őket ítélni gondoljátok hogy mi olyan nagy falat vagyunk nekik? Én aki életemben nem jártam még rendőrségen. Rádnéznek a kihallgatáskor na itt ez az amtőr könnyü lesz. Ők nagyon jól tudják hogy te nem követtél semmit csak CD-ket vettél és ez még nem büntetendő. Aztán rálehet magyarázni erre mindent és az a baj hogy ha megindult az ügy beindult a hivatalos gépezet nehéz leállítani.
    Mi lettünk az áldozatok ezért mondom hogy a paksi ügy kapcsán össze kéne fognunk mondjuk olyat is el tudnák képzelni hogy tüntetés a bíróság épülete elött a tárgyalás napján transzparensekkel meghíva a sajtót is vagy még komolyabbat de én egyedül nem állhatok oda.