Bukott Killer/Morder CD-iro
  • szuperzsaru
    Nos én vagyok az egyik vádlott akit beidéztek 2003.03.11-én 9:30-ra Paksra a Csiki ügyben mivel nem fogadtam el a megrovó határozatot. Csak azt tudom mondani amit eddig is már előre tudom hogy megfogom azt is fellebbezni kivéve ha felmentenek.
    Elolvastam a listát és csak azt tudom mondani hogy aki bármit is elismert hogy igen másolt CD-ket vagy igen vásárolt illegális CD-ket azoknál nem is tartanák tárgyalást hanem küldeném őket a börtönbe. Kitől vártok jóindulatot a zsaruktól vagy a bírótól, ügyésztől!?
    Az meg hogy ráijsztettek meg hogy még fiatal hát emberek 18 évesek elmultatok onnantól kezdve ti feleltek a tetteitekért.
    Azonkívül nem értem azokat akik nem fellebbezik meg az ítéletet. Jó 1-2 pár ezres CD esetén nem érdemes de ebben az ügyben ahol egyenlően lett elosztva a bírság meg a többi költség nem tartjátok sérelmesnek hogy ugyanannyit fizettek mint akinél 50-et találtak? Mindenképp meg kell fellebbezni ne hogy már attól féljetek megint hogy a végén többet fizettek. Ez a szokásos duma azért hogy még eszetekbe se jusson még több munkát adni a zsaruknak és az ügyészségnek. Ugyanaz mint mikor a vallomás tételnél azt mondta a rendőr szépen mondj el mindent nem lesz belőle semmi hát nem ugy történt lett.
    Szeretném ha mások is írnának akik már szintén kaptak idézést a paksi ügyben közös taktikai megbeszélés céljából :-))