Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Nexus
    Nem azért írtam, amire te gondoltál, Frankie, hanem mert ezt a bírónő is külön mondta. Én a magam részéről - ha nem muszáj - be nem engednék a lakásomba egy hatósági végrehajtót, hogy végigszaglássza a vagyontárgyaimat, és listát készítsen azokról. Természetesen elfogadom hogy ha valaki nem tudja ezt az összeget egyben kifizetni, akkor ezt a procedúrát vállalja. Már ott helyben is többen kérték a részletfizetést.

A perköltséget szerintem sem lehet elzárásra változtatni, de az a végrehajtó jöhet ám foglalni is, ha valaki nem fizet.

És a félreértések elkerülése végett: azoknak az ügye nincs ám lezárva, akik nem jelentek meg hétfőn! Doktor Szöszi nagyon szigorúan vette a jelenlétet, minden szünet után névsorolvasás volt, egyszer negyedórát vártunk mindannyian egyvalakire, mert az a szünetből nem jött vissza időben. Akik nem voltak ott aznap, azoknak az ügyét különválasztották, szóval ne gondolja senki hogy megúszta a szegedi tárgyalást. Annyiban jobban jártok, hogy már tudjátok mire számíthattok, és mivel nem lesztek annyian, várhatóan rövidebb is lesz a tortúra. Bár én se mentem volna el tegnap.