Bukott Killer/Morder CD-iro
  • kutyafa2
    Szeged szindroma... Be kell vallanom, megviseltek a dolgok ott lennt. El is mentem 10 nap szabira egybol... Meg a kihallgatas utan is 2 napig zugott a fejem az idegessegtol es a meregtol. Egyetlen pozitivum a szegedi halaszle volt csak. Egyebkent, mindenkinek csak ajanlani tudom a Halaszcsarda-t a Tisza partjan ! :)

Az egesz kocsogseg csimborasszoja nalam az volt, amikor megkert a birono, hogy nezzek mar bele a szakertoi velemenybe es szoljak hozza... Beleneztem, s kozoltem vele, hogy ketsegbe kell vonnom a szakerto szakertelmet ( akarhol is tanit ), de leginkabb "no comment", mert lenyegtelen, hogy en mit mekegek, mert en itt kerem vadlott lennek... De azert ragaszkodott, hogy fejtsem ki csak bovebben, mert nagyon hirtelen sommas velemenyt nyilvanitottam. Ja, mondom, vagy a szakerto nem tud angolul, vagy be se tette a CD-ket a gepebe. Ugyanis, tolem elvittek a hazkutataskor egy "Laser Lens Cleaner" nevezetu "CD"-t, amit o felhasznaloi programnak titulalt az irasos muveben (bar az is igaz, hogy 0 Ft karerteken)... Nem ertettek a dolgot. Elmagyaraztam, hogy ez egy olyan CD alaku eszkoz, amit a CD-ROM lencsejet tisztitja le, ugy hogy egy kis kefe van ragasztva a "CD" aljara, ami a forgaskor erintkezik a tisztando objektummal...

Na ennyit errol... Ha valakit erdekelne meg a szubjektiv "elmenyeim", akkor folyt. kov.