Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Igen, ezt mondom az elejétől.
Tamás -nál NEM találtak tárgyi bizonyétékot.
A neki küldött pénz-csekk másolata nem az.
Aki rá vallott, annak a vallomása is csak KÖZVETETT bizonyíték, és ennek ellenére sokan ott vannak, pedig rávallottak. Mert itt hittek Kenéz barátunknak, hogy ha rávallanak, akkor nincs vádemelés. Néhányunkkal elő is fordult, mert ugye 43-an NEM kerültek a bíróság elé, holott volt olyan köztük, ahol több mint 100! cd került lefoglalásra. Jó lenne tudni, ők miért nincsemek itt.
Amúgy meg vigyázni kell az ügyészre is, mert hogy mi lesz a vádindítvány, az csak a meghallgatásunk UTÁN derül ki, magyarul döntik el, hogy milyen büntetést javasoljanak. Hiába mondott hétfőn olyat hogy ilyen meg olyan bünti lesz. Az még odébb van.
Ugyanis MI pont azé vagyunk ott, hogy BIZONYÍTÉKOT szolgáltassunk TAMÁS ellen.
Ha pofázunk, akkor NEKÜNK sem lesz ám jobb!
és Tamásnak sem. Úgyhogy ha valaki beszél, igyekezzen ugyanazt elregélni, mint a kihallgatás során. Vagy nem tegyen vallomást, mert nem kötelező és így nem csinálhat bajt senkinek.
Bármennyire is jó bulinak néz ki, EZ NEM VICC!
Büntető perben, VÁDLOTTKÉNt állunk ott, és ilyenkor higgyétek el, legokosabb hallgatni.
Nekem ez volt a legnagyobb tanulsága az ügynek.
Azt hittem, hogy ha segítek, beszélek, nem lesz semmi gond. Kenéz köcsög buzi szájú kiscserkész tett róla, hogy ezt megtanuljam. Remélem, hogy MINDENKI megússza megrovással, próbára bocsájtással, a szekértői díj kérdése, ami érdekes. Mert hogy le nem nyeli a bíróság egyedül, az tuti.
Ettől függetlenül:
fogadjátok meg a fentieket, csak ajánlani tudom.
Ja, és remélem egyszer amikor a haverokkal benyomtam pár sört, találkozom Kenézzel itt a Balaton partján...
minden jót.