3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
a BSA csak a képviseletében álló cégeket képviseli
A többire szarik
Microsoft, Adobe, Symantex, Macromedia, Novell asszem... -
mondasz valamit
példát kell statuálni, bízom benne, hogy max megrovás
A "szagértői" díj kérdéses... -
peches ember #674 Lássák be: Önöket el kell ítélni. Vétség miatt. Nem súlyosan, de nem is könnyedén. Szükség van erre az ítéletre. Igény van rá.
Az igények pedig arra valók, hogy kielégíttessenek. Az igény nem az Önök pénztárcájára irányul, illetve nem csak az Önökére. Így kell történnie a dolgoknak, fatalizmus nélkül. -
amúgy meg bocsesz, ha köztünk vagy
de valahogy nem vagyok vicces kedvemben.... -
na ja...
:-() -
peches ember #670 Hogyan is fogalmaztak a Magyar Nemzetben Önökről (rólam); Banda? Pedig mintha a jobboldal nem kedvelné a nemzetközi nagytőkét.. és mégis. Ugye, ugye. Ezért is igaz amit mondtam. -
peches ember #669 Nehéz lenne téged megváltani Frankee. De lám, már nem használsz bizonyos kifejezéseket. Ez is valami, nem? -
itt a Messiás...
Jujjjj....
-
örülünk, hogy erre vetődtél.
lehet folytatni
Csak nem te vagy a 3 hónapja eltűnt FIDESZES a pol-fórumból???
:-)
ismerős a hozzáállás :-) -
he-he-he...
Ha ő lenne ott lehet én is röhögnék, de nem biztos.
Tuti nem vagyunk egyformák...
-
peches ember #664 Igen tisztelt Uraim!
Láttak már a belváros flaszterén vérző fejjel fekvő embert? És látták azt is, hogyan sétáltak el mellette az emberek rezzenéstelen arccal? Ilyen rezzenéstelen arccal fog a társadalom elmenni az Önök ügye mellett. Ne számítsanak közfelháborodásra, a többség igazságérzetére. Az emberek így fognak gondolkozni (már amelyik egyáltalán) : huh, de jó hogy én ebből kimaradtam, most már jobban kell vigyáznom.
Kit érdekel az Önök pár százezres büntetése?
A lényeg: a procedúra minél tovább tartson, minél nagyobb publicitást kapjon.
Én is Önök vagyok. Kár haragudni rám. Mert az igazat szóltam.
Meg fogunk majd szomjazni, de ecetes lesz a vizes szivacs, amivel megkínálnak. Régi történet, és mindig új.
Csak nyugalom, egy keresztet fogunk cipelni.
. . .………..
-
Amúgy meg nagyon örülök, hogy más kárának örülve itt a farkad vered. Csak nehogy rád fröccsenjen..
buzi kis fasz. -
Te, nem Kenéznek hívnak véletlenül?
Me' emberségben hasonlítasz rá, de kurvára! -
amúgy meg:
anyád...
-
Tisztelt Peches ember!
Én is nevezhetem magam így nyugodtan.
Te meg nyugodtan bekaphatod.... -
peches ember #658 Uraim, senki sem kíváncsi az Önök véleményére. Mondhatnak bármit a meghallgatáson. A lényeg: rendeltek, átvettek, lefoglaltak, bevallottak. Önök bűnözők. Ne szépítsék, járuljanak hozzá, hogy polgártársaik végre megtanulhassák: a szerzői jog sérthetetlen. A nagy szoftver forgalmazóknak pedig tessenek befizetni ami nekik jár. És tegyen úgy mindenki. Az önök példája segíteni fogja a tudatlan embereket a helyes viselkedési módok elsajátításában. Önök most fontos szereplők lettek: feladatuk van, és a feladatot végre is fogják hajtani, minnél jobban tiltakoznak, annál inkább. Ne gondolják, hogy szórakoznak Önökkel. A tét nem milliókban méretik, hanem milliárdokban.
Ha ezt megértik, akkor könnyebb lesz elviselni a folyamatot.
Veszélyes világban élünk; kigyulladhat a repülőgép alattunk, frontálisan belénk rohanhat egy kamion, letartóztathatnak bennünket, mert nincs bűntelen ember, stb.
Ez élet mégis szép, sokkal szebb, mint ha málenykíj robotra kellene menni a Kolima tájára.
Nem százan mentek oda, de utána sokan hazatértek és a mindensséggel mérték magukat.
Tessék történelmi távlatokban gondolkodni. -
Nexus #657 Igen, fene a pofájukat. Egyértelműen megtiltottuk nekik hogy hátulról tömegképet csináljanak, erre ott vagyunk benne az újságban. Még jó hogy én nem látszom.
Persze miért pont az újság lett volna korrekt amikor sem a rendőr, sem az ügyész nem volt az. Még a Délmagyar is rúgott egyet belénk.
Kiszámoltam, hogy az a két szerencsétlen aki 600 forintos kárt okozott, az megfelel annak, mint aki 7-8 alkalommal jegy nélkül utazott a villamoson. Tehát: bíróság elé a bliccelőkkel! -
Garfield #656 Ja, tényleg. 
U.i.: Bennevoltatok a helyi lapban is. -
Nexus #655 Garfield, bennünket nem tanúként, hanem vádlottként idéztek meg! -
:-) -
amúgy te nem valami ügyésznek készülsz ugye?
Urak, nem vagyok mai gyerek, és öreg sem :-)
Láttam már hivatalt eleget.
Dale Carnagie: Sikerkalauz című (mindenkinek ajánlott aki emberekkel bánik) könyvében olvastam, és korrekt becsületes emberek esetében be is válik:
Mindig abból induljunk ki, hogy képzeljük magunkat a vitapartnerünk helyébe, hogy mit tennénk.
Kedves 14-es szereplő The Don (Corleone)!
Mit tennél, ha Tamás helyében lennél?
Légyszi írd ide nekünk, hogy lássuk!
-
mutyi #652 the_don
Na körülbelül annyi az IQ-d, mint amilyen a beszólásod volt.
Többet nem is írok rólad,mert többet nem érdemelesz.
-
Igen, ezt mondom az elejétől.
Tamás -nál NEM találtak tárgyi bizonyétékot.
A neki küldött pénz-csekk másolata nem az.
Aki rá vallott, annak a vallomása is csak KÖZVETETT bizonyíték, és ennek ellenére sokan ott vannak, pedig rávallottak. Mert itt hittek Kenéz barátunknak, hogy ha rávallanak, akkor nincs vádemelés. Néhányunkkal elő is fordult, mert ugye 43-an NEM kerültek a bíróság elé, holott volt olyan köztük, ahol több mint 100! cd került lefoglalásra. Jó lenne tudni, ők miért nincsemek itt.
Amúgy meg vigyázni kell az ügyészre is, mert hogy mi lesz a vádindítvány, az csak a meghallgatásunk UTÁN derül ki, magyarul döntik el, hogy milyen büntetést javasoljanak. Hiába mondott hétfőn olyat hogy ilyen meg olyan bünti lesz. Az még odébb van.
Ugyanis MI pont azé vagyunk ott, hogy BIZONYÍTÉKOT szolgáltassunk TAMÁS ellen.
Ha pofázunk, akkor NEKÜNK sem lesz ám jobb!
és Tamásnak sem. Úgyhogy ha valaki beszél, igyekezzen ugyanazt elregélni, mint a kihallgatás során. Vagy nem tegyen vallomást, mert nem kötelező és így nem csinálhat bajt senkinek.
Bármennyire is jó bulinak néz ki, EZ NEM VICC!
Büntető perben, VÁDLOTTKÉNt állunk ott, és ilyenkor higgyétek el, legokosabb hallgatni.
Nekem ez volt a legnagyobb tanulsága az ügynek.
Azt hittem, hogy ha segítek, beszélek, nem lesz semmi gond. Kenéz köcsög buzi szájú kiscserkész tett róla, hogy ezt megtanuljam. Remélem, hogy MINDENKI megússza megrovással, próbára bocsájtással, a szekértői díj kérdése, ami érdekes. Mert hogy le nem nyeli a bíróság egyedül, az tuti.
Ettől függetlenül:
fogadjátok meg a fentieket, csak ajánlani tudom.
Ja, és remélem egyszer amikor a haverokkal benyomtam pár sört, találkozom Kenézzel itt a Balaton partján...
minden jót.
-
Garfield #650 Azt nem kérdezték meg, hogy bűnösnek érzed-e magad?
Be is b*szna, ha tanútól ilyet kérdeznének... -
Garfield #649 Egyvalamit tudok ajánlani: senki se variáljon és ne engedje el a fantáziáját, mert abba lehet igazán belebukni, amikor a szóbeli vallomás ellentétbe kerül az előzetesen tett vallomással. -
Nexus #648 Azt nem kérdezték meg, hogy bűnösnek érzed-e magad?
Névsor szerint hívták be az embereket?
Jövő héten hétfőn vagy kedden akkor nem kell bemenni?
Egyébként minek cseszegetni Aracsit, ő van a legnagyobb bajban. A Magyar Királyi Bíróság előtt (mint ahogy minden más bíróság előtt is) pedig csak a tanút esketik meg arra hogy igazat, a teljes igazat és csakis az igazat vallja, a vádlottakat nem, és nem véletlenül. A vádlott azt mond amit csak akar, és senkinek sincs joga elítélni, ha magát menti. Ez tudtommal már a római jog óta így van. Attól ha valaki rávall Aracsira, nem lesz jobb senkinek, sőt. Persze mindenki azt csinál amit akar, és amit írtam az csak az én véleményem. -
na csá..
srácok.
ugye nem gondoljátok, hogy vallani fog mint a hülye, hogy bennünket védjen???
Itt mindenki védi magát és kész.
Arról ne is beszéljünk, hogy mindannyian tudtuk, hogy mit csinálunk, ő is és mi is.
És ha mindenki ragaszkodna ahhoz, amit korábban javasoltam, akkor moűindenki jobban járna... -
sziasztok
a keddiek irjanak majd mi volt ok? -
Sok sikert mindenkinek!
Találkozunk holnap!
-
Nexus #643 A rendőrség, Kenéz, az ügyész, a magyar jogrendszer, meg a töketlenkedés és a rossz hatékonyság az tehet róla.
Pl. a szakértők órabérbe dolgoznak, ha azt a rengeteg CD-t felosztották volna 2-3 szakértő között, nem kellett volna másfél évig várni az első szakvéleményre. Vagy: mi indokolta hogy a vádemeléshez képest több, mint fél évvel utána tűzzék ki az első tárgyalás időpontját? Mire ebből jogerős ítélet lesz, nem csak a CD de már a DVD is elavult adathordozónak fog számítani. -
nem lesz
Erdélyi szerint sem....
És erről igazán senki sem tehet
Morder sem, és mi sem...
:-( -
Nexus #639 "Virág elvtárs, ez már az ítélet!" -
erre már nincs idő
ma gondolom mindenki megkapta, hogy elkészült a szakértő
Megnézheted a bíróságon, vagy a tárgyaláson.
aranyosak... -
igaza van
állítólag 25 fős csoportok lesznek
és azt is helottam, hogy célszerű azt akiknek kárt okoztunk levélben felkeresni
aztán ők írnak, hogy nem szamit az a par ezres
és ezt bemutatni -
Nexus #634 Frankee, maga mindent kétszer mond, kétszer mond? -
Mi nem vallottunk rá, és nem is fogunk...
Szerintem meg egy ügyvéd tudja mind a két oldalt védeni
Mi nem vallottunk rá, és nem is fogunk...
Szerintem meg egy ügyvéd tudja mind a két oldalt védeni
Mi nem vallottunk rá, és nem is fogunk... -
Ez így van.
Aki esetleg csatolt írásbeli "vallomást" az már nem köteles a bíróság előtt nyilatkozni.
Viszonyt úgy érzem, hogy aki mindent szépen elismer, szépen meg is lesz büntetve, aki meg nem, lehet felmentik... -
Nexus #627 Remélem mindenki tudja, hogy a tárgyaláson sem köteles senki vallomást tenni? Csak akkor érdemes, ha tudtok a saját érdeketekben mondani valamit, egyébként nem.