Bukott Killer/Morder CD-iro
-
kutyafa2 #527 Netes érdekvédő ifjú gárdisták elő a farbával!
2002. május 20. 23:24 rovat: Érdekvédelem
Csak mutatóba... Ezt olvassa el az, aki nem hiszi el, hogy a politikásoknak MOST MÁR KÖZVETLENÜL kell szólnunk, hogy a szerzői jogvesztő törvényt azon nyomban helyezzék hatályon kívül, a folyamatban lévő ügyeket állítsák le és az új törvény megalkotásáig zároljanak minden ügyet. A BSA-ORFK szerződés ORFK-s aláíróit pedig hallgassák meg valós indokaikról, a szerződést pedig helyezzék hatályon kívülre. Jó messzire.
Hello!
Eddig a valasztasok miatt nem igazan jelentkeztem, mert ugy ereztem az fontosabb, de most mar itt az ideje. Azt hittem, hogy ITT, EUROPA sziveben nem tortenhet meg- tanulva pl. a pecsi esetbol- hogy Magyarorszagon ha valaki 1997 oszen rendel egy ismeretlentol valamit email-en keresztul, majd 2 ev utan hazkutiznak nala majd tanukent kihallgatjak.
Eltelik ismet 1,5 ev, majd mostmar gyanusitottkent ! lehivjak az akkor mar 140 embert Hodmezovasarhalyre, kihallgatjak, lefenykepezik, ujjlenyomatot vesznek, bemeselik neki, hogy nem lesz semmi gond, mert csak a Fohos ellen gyujtenek bizonyitekot, es a tobbi kis emberke megussza egy kis ejnyebjnyevel stb. S lon 2002. tavasza, amikor a postas vaskos csomagot hoz, amiben a Piszkos 101-ek uj ugye korvonalazodik, amiben egy ember buncselekmeny, es 100! ember vetseg miatt szeptember 2-3-4-5-6-9-10 -en kis idezest kapnak SZEGEDRE, mert csak ott ferunk el ennyien. Hihetetlen, de van koztunk ket emberke, akinek 600,- igen HATSZAZ magyar forint miatt kell vegig elveznie fenti napokat tavol csaladjatol, a lakohelyetol, es sorolhatnam.
FELHABORITO, hogy ennyire semmibe vegyenek bennunket embereket, amikor a rendorseg NEM KEPES elfogni egy brutalis 8 ember halalat kovetelo rablas egy gyilkossag tetteseit, minket becsuletesen dolgozo embereket kepesek komoly koltsegekbe verni nehany olyan cd-ert amirol a mai napig nem bizonyitott, hogy egyaltalan volt-e jogsertes?
Kerlek, hogy indits el az oldalon, es mivel legtobbunknek ugyvedje sincsen, ha tudtok segitsetek!