Bukott Killer/Morder CD-iro
-
kutyafa2 #461 Azon is el kellene gondolkodni, hogy vajon a vadirat egyaltalan megfelel-e a torvenyes eloirasoknak, akar formailag, akar tartalmilag... Mert pl. szerintem igen "erdekes" az a teny, hogy a vadiratban kozlik velem a tobbi 99 vadlott szemelyes adatait(nev, lakcim, anyja neve es hogy jelenleg szabadlabon van-e vagy sem)! En szemely szerint nem orulok annak, hogy a sorstarsaimmal megosztjak az en privat adataimat, megha egyutt is "sirunk-nevetunk" ! Valaki megmutatta mar a sajat vadiratat valami jogot tudo es erto embernek ? Szerintem, kell lennie valami hataridonek es/vagy helynek ameddig ill. ahol panasszal lehetne elni az esetleges hianyossagok vagy tulkapasok miatt! Minden lehetoseget meg kell ragadni, hogy az ember meg tudja magat vedeni ! Nem szabad birkakent beletorodni egy ilyen dologba, ami velunk tortenik ! Meg akkor sem, ha az Igazsag es a Jog nem mindig ugyanaz a dolog ! OK, elismerjuk, hibaztunk... De nem vagyunk bunozok ! S lehet, hogy egy szimpla szabalysertesi eljaras kereteben kello "sulyozassal" penzbuntetest erdemelnenk. Lehet. Igy is elerte volna a jogszabaly a celjat. De ezzel a buntetouggyel nem tudom, hogy mit ernek el...