Bukott Killer/Morder CD-iro
-
duhosdoki #3099 Ennél cifrább de teljesen tipikus magyar sztori. X fiatalkorú hülyegyerek az ország túlsó végéből rendelt a fő gyanúsítottól cuccot és újságban (!) hirdetve próbált az így szerzett dolgon hasznot szerezni. Elkapták persze és elővették azt akitől rendelt (nevezzük Y-nak). Bementek a postára és megnézték hogy Y-tól az utóbbi valamennyi időben ki rendelt utánvétellel. Ezeknél házkuti. Így nálam is. Tehát aki mondjuk bélyeget rendelt tőle annál is házkuti. Tekintettel arra, hogy nálam nem találtak semmit és én patyolat tiszta vagyok, ezért morcos lettem. Szerintem utánvétel ténye nem alapozhat meg alkotmányos jogokat ilyen súlyosan sértő cselekményt ebben az esetben. Nem vagyok köteles az utánvételeimről beszámolni vagy bármit bizonyítani. Honnan tudták hogy a minden bizonnyal több száz utánvétel mindegyikénél megalapozott a házkuti? Ezért lenne jó polgári úton perelni, hogy a rend tisztelt őrei tévedés esetén maguk is szívjanak egy kicsit. Esetleg meggondolnák jobban a házkutatás elrendelését, és nem százszámra gyártanák ezeket a határozatokat ilyen piti esetekben mint az enyém.