Bukott Killer/Morder CD-iro
  • steweee
    először is leszögezem,nem vagyok ügyvéd. de mivel az éjszakai életben dolgozom már régóta és itt igencsak előnyös ha vki ki van okosítva, és van jópár jogász barátom, így nyugodtan kijelenthetem hgoy a szabálysértések és bcs. kapcsán eléggé jók az ismereteim. mindazonáltal nem kell 100%-ra venni amit írok

nos az ügyvédi költséget akkor tudod majd kifizettetni velük ha bebizonyosodik hogy ártatlanul vádoltak és ítéltek le. de hangsúlyozom hogy ez tényleg csak abban az esetben lehetséges ha teljesen tiszta vagy és nem tudnak ellened közvetlen bizonyítékot egyet sem. ezt neked kell tudnod. közvetettet mindig lehet, mondjuk tanúvallomásokat, viszont ha ez első fokon lezárt ügy, akkor elég szánalmas próbálkozás lenne a részükről hogy a másodfokú eljárásban az újrabizonyítás keretében hirtelen felbukkanna vki aki ellened vall. hiszen azt már az első eljárás keretében is fel kellett volna használnia a hatóságnak.

a másodfokú tárgyalásról annyit hogy az mindenképpen nem a területileg illetékes bíróságon történik pontosan a (akár hatósági) korrupció, összebeszélés elkerülése végett. hogy pesten lesz e nem tudom megmondani, a súlyos ügyeket ott tárgyalják újra, de ez nem akkora volumen, sztem másik közeli vidéki városba tezik át. de ebben nem tudok biztosat nyilatkozni.

az hogy a lefoglalás pillanatában nem volt működőképes géped nem sokat jelent, hiszen egy bcs megvalósítása és a tettenérés pillanata nem szokott egybe esni, tehát az nem bizonyító erejű a te szempontodból hogy ártatlan vagy

ami az ítéletet illeti, nem lepődtem meg, hiszen mondtam hogy a látszatot fenn kell tartani alapon hoznak ítéletet. egyet azért tudj, ha továbbviszed az ügyet nagyot is bukhatsz rajta, nincs rá garancia hogy a másodfokú tárgyaláson nem olyan bíró fog ítéletet hozni aki nem ennek a barátja. ha kicsi is megvan rá az esély. jobb lenne ha kerítenél helyben egy bíró ismerőst, bár mondjuk ha lett volna már megtetted volna gondolom , ráadásul ítélet is született első fokon.

annyit tudok még mondani,hogy ha elküldöd nekem emilben a bírói ítéletet, + fontosabb dokumentumokat, és a te szerepedet az ügyben, a tiszta igazságot leírva, hogy jutottak el hozzád, stb... akkor megnézetem egy miskolci sztárügyvéd barátommal hogy mondjon véleményt érdemes e tovább vinni az ügyet vagy sem. ha jól emléxem vagy 15 nap a fellebbezésig, addig biztosan találkozok vele. de mégegyszer mondon, el nem tudom képzelni hogyan jutottak el hozzád ha teljesen ártatlan vagy, ilyen nem igazán fordul elő. ráadásul minek volt 400.000 ft-nyi jogtiszta szoftvered? a magánszemélyeknek nincs jogtiszta szoftverük, főleg ilyen mértékben nem csak kivétele esetekben. nem lehet hogy régebben írtál és abbahagytad csak az eredeti példányokat megtartva és vettél szoftvereket hogy mivan ha később eljutnak hozzád ?

bocs ha ezzel megsértettelek, de ez is megfordult a fejemben.ha ártatlan vagy, harcolj a jogaidért, elsőnek is tedd fel a bírói ítéletet fórumokra és fordulj jogvédő irodához.ha gondolod és emilben megkeresel én is tudok tanácsot adni
    [email protected]