Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem tehetek róla hogy az egyik hozzászolásodban ezt mondod, a másikban az ellenkezõjét - nem tekertem addig vissza.

bertino
<#wilting> #2961

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

korántsem mind1. Itt nem "kamerás tolvajokról" vagy "maffiáról" van szó (mint korábban szerette azt az ASVA hangoztatni), hanem egy az utómunkálatokban részt vevõ személyrõl. Sepregessenek elõször a saját házuk táján, és csak utána gyanusítsák meg a teljes társadalmat lopással. Nem a 28ezer ember a bűnös aki sorbanáll a letöltésért, hanem az az egy, aki a vágószobából kivitte a cuccot - de ez utóbbi dologról szemérmesen hallgatnak.

bertino
mintha nem lenne mind1... lényeg, hogy letölthetõvé vált, kész...

ezt a filmet a stábból tette fel valaki, ezt még az ASVA és a rendezõ is elismeri, tehát nem kilopták, hanem "kiszivárgott"
akkor most mirõl is beszélünk?

Szerintem, magyar filmeket a premier elõtt nem kellene feltenni az internettre.
Utálom én is a kiadókat és a jogvédõszervezeteket, de a magyar rendezõk munkáját jobban kellene tisztelni, hiszen az esetek többségében csak nálunk mutatják be vagy adják ki. Ha kevés a bevétel akkor nem igen tudnak magyar filmeket készíteni.
A külföldi filmek nem érdekelnek,mert azok rendezõi stb. halálra keresik magukat...

Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.

Frank99
ez így van

ne azt qvaanyázzák, aki letölti, hanem aki ellopta, és feltette.
én is megnéztem, de meg is fogom venni, ahogy az elsõ rész is +van, mert szeretem a filmet, Rudolf petit, és a többieket, hasonlóan azokhoz a filmekhez, amiket megnéztem, majd megvettem..

nem lehet a stúdiókban védeni a dolgokat?????

ott álljon vigyázba az ASWA a BSA és egyéb szemétláda jogvédõ ingyenélõ banda, ha nem akar ilyen malõrt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bertino
ja, ennél az egynél azt mondom: kapná be az, aki feltette NETre...

Kiszivárgott az Üvegtigris 2
2006. január 6. 12:12, Péntek - Tóth Benedek

Már jócskán idõ elõtt kiszivárgott és az interneten letölthetõ az Üvegtigris folytatása. A minõség ugyan gyenge és a film sem a végleges, de a premier csak két hét múlva lesz. December utolsó napjaiban került ki a stúdióból a népszerû film folytatásának egy változata, annak ellenére, hogy az eredeti premier idõpontja január 19.

Éppen ezért is lepte meg a készítõket a hír, hiszen még tartottak az utómunkálatok. A most felkerült változat nem a kész film, valószínûleg lesznek ehhez képest módosítások a végleges változatban. Úgy értesültünk, hogy néhány jelenet még hiányzik és vannak olyanok, amelyek ki fognak kerülni a filmbõl. A kiadott anyag a stúdióból kiszivárgott változatokra (un. "WorkPrint") jellemzõ különbözõ fejlécekkel rendelkezik, képe viszonylag tiszta, nincsenek rajta jellegzetes, rossz minõségû szalagról átvett anyagokra jellemzõ hibák. Hangja egycsatornás, gyenge minõségû és hiányzik belõle a zene, így nem tud megfelelõ filmélményt biztosítani.

Részletek a most kiszivárgott változatból

Az ASVA közlése szerint azonban már eddig is 28 ezren töltötték le a félkész változatot. A másolat szinte az összes szokványos fájlcserélõrõl elérhetõ, bár sok ismert, filmletöltésre használt helyrõl kikerült: az üzemeltetõk ugyanis vagy a minõséggel nem voltak megelégedve, vagy a film ismertsége miatt a premier elõtti korai megjelenéssel voltak fenntartásaik. Az Üvegtigrist annak idején 150 ezren látták a moziban és nagyon jelentõs sikereket ért el DVD eladások terén is, továbbá elõkelõ helyet foglal el a "legtöbbször letöltött" magyar filmek listáján is. Emellett sikerült elérnie a kultfilm státuszt, szállóigék származnak belõle, karakterei közismertek. A folytatás a legtöbb mai magyar filmmel ellentétben állami támogatás nélkül, 230 millió forintos költségvetésbõl készül.

Az alkotók mellett az ASVA is kutatja, a másolat megjelenésének körülményeit. A szervezet sajtóközleménye szerint a kiszivárgott másolat már most, két héttel a premier elõtt hatalmas veszteséget okoz az alkotóknak. Közlésük alapján az illegális másolatok évente 5 milliárd forint kárt okoznak a magyar filmiparnak. Ennek ellentmond, hogy korábban a Kontroll szivárgott ki hasonló minõségben és körülmények között, ám ennek ellenére az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar filmalkotása lett.

A kikerült másolat alapján az Üvegtigris folytatásáról megoszlanak a vélemények.

Kapják be...

Frank99
:RE!

Morpheus
Hasonlóképpen!

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

BSA ASVA és még ki tudja mi mentes új évet kivánok...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Végem van le esek a székrõl a nevetés miatt.

bertino
bruhahahahaa <#nevetes1>

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

A "2005 leghülyébb spammere" volt már?

Morpheus
Valóban zsebpénz ez nekik, és úgyis évekig fellebbeznek... És ahogy mondani szokták a negatív reklám is reklám...😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

KM
KM
Nekem is ez az érzésem...

Szerintem nevetve kifizetik ezt az összeget, nem hinném, hogy egy ekkora büntetés különösebben érdekli õket.
Ezenkívül felebeztek, tehát lehet, hogy ez az összeg jelentõsen csökkeni fog, vagy nem is marasztalják el a céget...

Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.

elõfordul néha... bár, ha azt tekintjük, hogy a Tele2 és a T-Com egymással példálózva reklámozza magát...

KM
Frank99
hülye, aki használja....

Kontrakcio
mindannyian gondolat bûnösok vagyun.De vannak fokozatok. Én a jéghegy csucsán állok 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

és rájöttem: SZERETEM a nagy testvért😊van jó hír is

Ha a könyvesboltosok nem is panaszkodnak nyíltan a forgalomra, tudják, tapasztalják, a nagy forgalom, kicsi haszon elvén elõbbre juthatnának.
Hasonló a helyzet a CD-kkel, DVD-kkel.

A különbség legfeljebb annyi, hogy ezekbõl, nem úgy, mint a könyvekbõl, bárki könnyen hozzáférhet pár száz forintért kalózpéldányokhoz. Hiába a kiadók mindenfajta tiltakozása, hivatkozás szerzõi jogokra és egyebekre – a lemezek olyan drágák, hogy még rizikóval is érdemes sokaknak másoltan megszerezni.
Ugyanez vonatkozik a számítógépes és Play Station játékszoftverekre. Miközben a számítógépek ára rohamosan zuhan, a játékszoftvereké tartósan magas. Lassan már olcsóbb lesz egy gép, mint egy 3D-s játék...

kisalföld cikkébõl ollózva.

A gyerek születésénél rögtön kellene perkálni a jogvédõ hivatalnak mert megszületett egy uj adattároló rencer mit agynak hívnak és hát mint tudjuk igen sok adat ráfér. Szánalmas hogy hová fajul a világ.

Én egyszerübet tudok ha már enyire megy a vita a jogsértésrõl minden ember fizesen be havi x öszeget ugyis kinyitja a szemét és nézi a (mûveket) Éa a szem lemásolja az agyi részekre.Hogy lekõzelebb fel tudja ismerni. Nem veszik észre magukat hogy tul nagy lovat kaptak nõjenek már fel rossz vége lesz.

fifi
lassan a ceruzára/golyóstollra is lesz... 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A nyomtatókra és kelléikre ugyis tervezik vagy már van?????Nem emlékszem...

Voltan
Most már lassan az üres papírra is jogdíjad raknak, elvégre átmásolhatod rá a herripottert.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

KM
Az a baj, hogy ezt komolya is gondolja!
Nevetséges és visszataszító. Az ilyen emberszabásúnak már rég ki kellett volna pusztulnia!

"A tárgyalások során a közös jogkezelõ szervezetek által javasolt módszer szerint az ellenõrzési rendszert fokozottan ki kell terjeszteni, a környezõ országok alacsony jogdíjait kell megemelni, és nem a Magyarországi jogdíjak csökkentésével kell növelni a legális adathordozó-piacot."

Röhej

Hát ezek hülyék... nem mintha nem tudtam volna....

Hát meg 😊)!!

Nálam az az elsõ, hogy a DVD-osztályt támadom meg, mint dühödt filmrajongó. S van is gyakran megvenni való. Véleményem szerint meg illik venni az olcsón bevezetett filmeket. Valahol ez a mi fegyverünk a jogvédõk ellen, legyen olcsó, s akkor megveszem. De csak akkor. Ez is kényszerítõ erõ.

Kicsit olyan autópálya hasonlat, ha drága nem utazik rajta sok fickó, tehát ugyanott vagyunk, vagy roszabb a helyzet.

De van ellenpéldám is. A kölyök kiutazott Finnországba. Ott meglátta a kedvencemet, a Muzsika hangját feliratosan. 2000 ft. Az Xress-nél 8000. Hangsúlyozom nem az õ hibájuk, a pénzéhes kiadóé.

Elhozta. Két hónappal késõbb ott a neten gyönyörûen szinkronizálva, a zenék feliratozva, tökéletes kiadvány. 1 db SMS-ért megkapható. Az eredeti a közelébe sem jön, olyan gyönyörû munka. Ti. az eredetin a zenei részek alatt nincs felirat. Érdekes módon a VHS-en rajta van.

Akkor most döngessem a mellkasomat, hogy qrvára becsületes akarok lenni??? Nem töltöm le, inkább megveszem a gagyibb gyári kiadást?

Mit is csináljak?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Bandee1987
"
Csak kicsit égõ volt számomra a Metroban a kosárturkálás, olyan turkásnak éreztem magam😊)."

A jó dvdkért meg kell dolgozni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Személy szerint az utóbbi két évben arra sem emlékszem, hogy egyáltalán volt-e olyan játékprogram, amelyik ért volna nekem 5-6000 ft-ot.

Most vettem meg a Diablo II-t /4000/ és a Kohan-t /1000/. Ennyiért megérte. De ezek is régi játékok.Az újak egy kutyagumit sem érnek, már a stratégia témában.

DVD-ben viszont látok pozitív változásokat. Igen sok jó film jelent meg 1000-2000 Ft értékben, be is vásároltam belõlük. Xpress, Metro, Tesco.

Csak kicsit égõ volt számomra a Metroban a kosárturkálás, olyan turkásnak éreztem magam😊).

De ha ez a tendencia marad, akkor garantálhatom, hogy megveszek nekem megtetszõ DVD-ket ilyen árakon, nem fognak érdekelni a másolatok. Úgy görbüljek 😊).

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

sztem sok meg a faradsagot es idot sem, hogy az ember lemasolja 😊

Frank99
"A fiatalok jelentõs része (43 százaléka) szívesebben lemásol egy ismerõsétõl kapott lemezt ahelyett, hogy megvásárolná, 40 százalékuk ugyanis úgy véli, a zenei CD-k nem érik meg az árukat"

a lényeg az utolsó pár szó...

KM
"Az már most biztos, hogy a számítógépünkön is csak úgy tudjuk majd lejátszani a másolásvédett HD-filmeket, ha egy HDCP/HDMI-kompatibilis digitális kijelzõt kapcsolunk a vadonatúj, védett tartalom lejátszására alkalmas videokártyánkhoz. Nem lesz olcsó beruházás. Ellenkezõ esetben hiába vásároljuk meg a HD DVD- vagy Blu-ray-meghajtót, illetve az új kiadású filmeket, a hagyományos kijelzõkön csak feketeséget vagy figyelmeztetõ szöveget (de legjobb esetben is csak analóg jelet) bámulhatunk a remélt nagyfelbontású akciófilmek helyett."
LOL

Morpheus
Tuti. És ki lesz az a hülye, aki mindig a legújabb eszközöket veszi meg (a fanatikus embereken kívül). Egyébként a szubjektív vélemény korrekt. Kiváncsi vagyok milyen reakciók lesznek a felhasználók részérõl.😊 Még egy a Sony-hoz hasonló bukás tetszene...😊

Érdekes próbálkozás...az utolsó mondatok tetszenek igazán mert hogy nekem miért kellene mindig a legujabb hardvert megvennem hozzá????itt fog elbukni szerintem.

Morpheus

jah. még rosszabbra...
ugyan mit is várhatnánk balkánköztársaságban?
közérdektelenség mindig minden iránt

Frank99
talán valami változik..

talán...

talán...................

<#wilting>

Na ja de tartok tõle hogy akiket érint az nem foglalkozik ezzel.Meg istenigazából ez nem hír...

Frank99
én arról beszéltem, hogy eddig nagy információs oldal, pl. Index és tsai nem nagyon írtak ilyet....

én eddig is tudtam (sajnos) hogy így müxik a statisztika -könyvelõ vagyok, vagy mifene- de asszem az Index most írt ilyet elõször.....