Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor most mirõl is beszélünk?
Utálom én is a kiadókat és a jogvédõszervezeteket, de a magyar rendezõk munkáját jobban kellene tisztelni, hiszen az esetek többségében csak nálunk mutatják be vagy adják ki. Ha kevés a bevétel akkor nem igen tudnak magyar filmeket készíteni.
A külföldi filmek nem érdekelnek,mert azok rendezõi stb. halálra keresik magukat...
Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.
ne azt qvaanyázzák, aki letölti, hanem aki ellopta, és feltette.
én is megnéztem, de meg is fogom venni, ahogy az elsõ rész is +van, mert szeretem a filmet, Rudolf petit, és a többieket, hasonlóan azokhoz a filmekhez, amiket megnéztem, majd megvettem..
nem lehet a stúdiókban védeni a dolgokat?????
ott álljon vigyázba az ASWA a BSA és egyéb szemétláda jogvédõ ingyenélõ banda, ha nem akar ilyen malõrt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2006. január 6. 12:12, Péntek - Tóth Benedek
Már jócskán idõ elõtt kiszivárgott és az interneten letölthetõ az Üvegtigris folytatása. A minõség ugyan gyenge és a film sem a végleges, de a premier csak két hét múlva lesz. December utolsó napjaiban került ki a stúdióból a népszerû film folytatásának egy változata, annak ellenére, hogy az eredeti premier idõpontja január 19.
Éppen ezért is lepte meg a készítõket a hír, hiszen még tartottak az utómunkálatok. A most felkerült változat nem a kész film, valószínûleg lesznek ehhez képest módosítások a végleges változatban. Úgy értesültünk, hogy néhány jelenet még hiányzik és vannak olyanok, amelyek ki fognak kerülni a filmbõl. A kiadott anyag a stúdióból kiszivárgott változatokra (un. "WorkPrint") jellemzõ különbözõ fejlécekkel rendelkezik, képe viszonylag tiszta, nincsenek rajta jellegzetes, rossz minõségû szalagról átvett anyagokra jellemzõ hibák. Hangja egycsatornás, gyenge minõségû és hiányzik belõle a zene, így nem tud megfelelõ filmélményt biztosítani.
Részletek a most kiszivárgott változatból
Az ASVA közlése szerint azonban már eddig is 28 ezren töltötték le a félkész változatot. A másolat szinte az összes szokványos fájlcserélõrõl elérhetõ, bár sok ismert, filmletöltésre használt helyrõl kikerült: az üzemeltetõk ugyanis vagy a minõséggel nem voltak megelégedve, vagy a film ismertsége miatt a premier elõtti korai megjelenéssel voltak fenntartásaik. Az Üvegtigrist annak idején 150 ezren látták a moziban és nagyon jelentõs sikereket ért el DVD eladások terén is, továbbá elõkelõ helyet foglal el a "legtöbbször letöltött" magyar filmek listáján is. Emellett sikerült elérnie a kultfilm státuszt, szállóigék származnak belõle, karakterei közismertek. A folytatás a legtöbb mai magyar filmmel ellentétben állami támogatás nélkül, 230 millió forintos költségvetésbõl készül.
Az alkotók mellett az ASVA is kutatja, a másolat megjelenésének körülményeit. A szervezet sajtóközleménye szerint a kiszivárgott másolat már most, két héttel a premier elõtt hatalmas veszteséget okoz az alkotóknak. Közlésük alapján az illegális másolatok évente 5 milliárd forint kárt okoznak a magyar filmiparnak. Ennek ellentmond, hogy korábban a Kontroll szivárgott ki hasonló minõségben és körülmények között, ám ennek ellenére az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar filmalkotása lett.
A kikerült másolat alapján az Üvegtigris folytatásáról megoszlanak a vélemények.
Kapják be...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Ezenkívül felebeztek, tehát lehet, hogy ez az összeg jelentõsen csökkeni fog, vagy nem is marasztalják el a céget...
Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Hasonló a helyzet a CD-kkel, DVD-kkel.
A különbség legfeljebb annyi, hogy ezekbõl, nem úgy, mint a könyvekbõl, bárki könnyen hozzáférhet pár száz forintért kalózpéldányokhoz. Hiába a kiadók mindenfajta tiltakozása, hivatkozás szerzõi jogokra és egyebekre – a lemezek olyan drágák, hogy még rizikóval is érdemes sokaknak másoltan megszerezni.
Ugyanez vonatkozik a számítógépes és Play Station játékszoftverekre. Miközben a számítógépek ára rohamosan zuhan, a játékszoftvereké tartósan magas. Lassan már olcsóbb lesz egy gép, mint egy 3D-s játék...
kisalföld cikkébõl ollózva.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nevetséges és visszataszító. Az ilyen emberszabásúnak már rég ki kellett volna pusztulnia!
Röhej
Nálam az az elsõ, hogy a DVD-osztályt támadom meg, mint dühödt filmrajongó. S van is gyakran megvenni való. Véleményem szerint meg illik venni az olcsón bevezetett filmeket. Valahol ez a mi fegyverünk a jogvédõk ellen, legyen olcsó, s akkor megveszem. De csak akkor. Ez is kényszerítõ erõ.
Kicsit olyan autópálya hasonlat, ha drága nem utazik rajta sok fickó, tehát ugyanott vagyunk, vagy roszabb a helyzet.
De van ellenpéldám is. A kölyök kiutazott Finnországba. Ott meglátta a kedvencemet, a Muzsika hangját feliratosan. 2000 ft. Az Xress-nél 8000. Hangsúlyozom nem az õ hibájuk, a pénzéhes kiadóé.
Elhozta. Két hónappal késõbb ott a neten gyönyörûen szinkronizálva, a zenék feliratozva, tökéletes kiadvány. 1 db SMS-ért megkapható. Az eredeti a közelébe sem jön, olyan gyönyörû munka. Ti. az eredetin a zenei részek alatt nincs felirat. Érdekes módon a VHS-en rajta van.
Akkor most döngessem a mellkasomat, hogy qrvára becsületes akarok lenni??? Nem töltöm le, inkább megveszem a gagyibb gyári kiadást?
Mit is csináljak?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Csak kicsit égõ volt számomra a Metroban a kosárturkálás, olyan turkásnak éreztem magam😊)."
A jó dvdkért meg kell dolgozni 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Most vettem meg a Diablo II-t /4000/ és a Kohan-t /1000/. Ennyiért megérte. De ezek is régi játékok.Az újak egy kutyagumit sem érnek, már a stratégia témában.
DVD-ben viszont látok pozitív változásokat. Igen sok jó film jelent meg 1000-2000 Ft értékben, be is vásároltam belõlük. Xpress, Metro, Tesco.
Csak kicsit égõ volt számomra a Metroban a kosárturkálás, olyan turkásnak éreztem magam😊).
De ha ez a tendencia marad, akkor garantálhatom, hogy megveszek nekem megtetszõ DVD-ket ilyen árakon, nem fognak érdekelni a másolatok. Úgy görbüljek 😊).
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
a lényeg az utolsó pár szó...
LOL
ugyan mit is várhatnánk balkánköztársaságban?
közérdektelenség mindig minden iránt
talán...
talán...................
<#wilting>#wilting>
én eddig is tudtam (sajnos) hogy így müxik a statisztika -könyvelõ vagyok, vagy mifene- de asszem az Index most írt ilyet elõször.....