Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Szia!

Megjött az ítélet, esküszöm, nem tudom, hogy mit csináljak komolyan mondom olyan dolgok vannak benne, amik hazugság a tárgyaláson bebizonyosodott, hogy én nem követtem el üzletszerűen haszonszerzéssel CD és DVD másolást.

A ítéletben meg az van, hogy 2003-tól CD és DVD lemezeket másoltam üzletszerűen azzal a céllal, hogy azokat internetten hirdetve, anyagi haszonszerzés végett értékesítik + valahol szerintem még az is benne van, hogy intenretten osztottam meg, ebből semmi nem igaz, ezt a vádat az ügyész írta bele a vádiratba, a báróságon kiderült, hogy nem követtem el ezeket.
    Most meg ezekkel vádolnak megint.
    Utána még az is benne van, hogy tovább küldik a kiadóknak a dolgokat, a polgári igény érvényesítése miatt.

Steweee:
    Az mondtam, hogy nem fellebbezek, de közben nagyon meggondoltam magam, hétfőn megyek az ügyvédemhez és végig visszük a dolgot.
    Ügyvédi költésséget a végén kilehet belőlük szedni?
    Olyan dolgokat állítanak, hogy egyszerűen nevetséges...
    Egy bajom van, az ügy békésben van, pestre szerinted, le lehet kérni az ügyet?
    Szerinted mennyi tárgyalás lesz ebből?
    Még nem olvastam el, mert nagyon felidegesített az egész, majd be szkennelem és felteszem valahová…