Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Nagy büntetést nem kaptam, végül is a legkisebb büntetést kaptam meg.
    A haszonszerzésnél a bíró nem eladásra gondolt, hanem arra, hogy nem vettem meg a lemezeket eredetibe, azt a pénzt meg másra költöttem el...

Elnézést, de nem kell másik ügyvédet, keresnem, mert az ügyvédem (+ még két ügyvéd...) a törvényből idézett, ami alapján nem követtem el bűncselekmény, ettől függetlenül a bíró el mondta a saját verzióját, hogy csak eredeti lemezről lehet másolatot készíteni..., ennyi a tárgyalóteremben ő az isten.
    Ha azt mondja 10 év letöltendő akkor 10 év letöltendő, onnan elvisznek a börtönbe, te meg fellebbezhetsz, hogy ezért a büntetést, nem kaphatsz ekkora büntetést...

"Én tovább mennék, és a mostani fejemmel hatalmas műsort csinálnék belőle tv stb. előtt, még akár egy próbapert is megérne."

Sajnos ehhez pénz kell, sok pénz, ehhez kellene össze fogás, ami ebben az országban nem igen van, talán nem is volt soha...

"De aztán ha viszonylag kicsi a büntetés, lehet jobb maradni nyugiban..."
    Pont ezért nyugton maradok, csak nem akartam, hogy az ügyem titokban maradjon...

"A tárgyalás előtt nem jártál ebben a topicban?"

Dehogynem, sőt máshol is, én kb. már elmondhatom, hogy mindennel tisztában vagyok, de a tárgyalóteremben nem az van, amit te mondasz.
    Különböző indokokkal sok mindent megtudnak magyarázni, a bíróságon...
    Tudod a tárgyalóteremben a bíró döntésétől függ az életed, ha megsérted, vagy nagy a szád akkor a törvény alapján tulajdon képen le is csukathat, az máskérdés, hogy én még nem halottam ilyen esetről, hogy egy magánszemélyt ilyenért lecsuktak volna…