Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ugyanez van a kocsiknál is ha buki egy tolvaj x db-t lopott mindegyik különálló eset a biróságon már nem ugytudom de addig igen.x db ügy megoldva.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

hááát pedig rendõrség honlapján a forumon is lehetett róla olvasni rendõr ismerõsök is mondják ha valaki bukik és rántja magával a többieket mindegyik külön esetenek minõsül.azt hittem tudtad...pedig a megyei lapod is irt róla a neten még anno amikor egy faszi(harkai?) bukott és kockás füzetbe vezette a vevõk adatait....2 éve volt kb volt vagy 2000 ügyfele.arról sincsen hír még mi lett a fejlemény.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Frank99
csak komolyabb oldalon még nem nagyon láttam errõl írni...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

De ez már régóta beszédtéma....

Frank99
érdekeség....

pl. mikor a mi ügyünk volt, Kenéz fõtörzs ezért lett hadnagy....

OrioN the S
De ha távol van mindentõl egy sziget akkor ott nincs NET ! <#wow2><#shakehead>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hmhm:hááááát az elv a lényeg voltak anno ilyen hapsik pl verne is közéjük tartozott...

Terorizmus az amit csinálnak de ne azokra mondják akik küzdenek a szabad jogokért.Tetves ország mind Kel egy sziget mindentöl távol azt békeségben élni.Élek még 30 40 50 évet akor már békeségben.

hmhm
1984.. 2006 ban?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Lazíts frank...
csak ironizáltam alább.

Frank99
én is örülök veled...

<#vigyor2><#vigyor4><#taps>

😄D

Frank99
veled úgysem érdemes vitázni, erre már rájöttünk...
(ui. látszik, hogy nincs testvéred....)

szerintem ez yo! nekem úgysincs testvérem... most legalább lesz egy 😊)

Hozzá tenném ez nem pártpolitika mert számomra és más kis emberek számára tök mindegy hogy ki van uralmon mindenképp megszívja ha akarják....

A hivatalos indok a terrorizmus visszaszorítása, a terroristák nyomon követése, de innen már csak egy lépés lenne az eljárás kiterjesztése.

És a Nagy Testvér figyelni fog és az személyes adataimhoz bárki hozzáférhet ha akar....csak egy jóakakaró kell hozzá.megmondom õszintén ez lassan rosszabb mint az átkos volt ott legalább tudtad hogy mihez tartsd magad de e helyzetben azt se tudod hogy hagynak-e élni......

Frank99
<#ejnye1>

én örülök neki

Frank99

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

tudom ajánlani a www.jogiforum.hu oldalt büntetõjog topic részét.(bûnügyi öltség,megszerzés,tartás topicban is van szó szerzõi jogról,mert akinél nem áll meg az egyik vád biztos megáll a másik)Jó olvasgatást van anyag bõven.
Frank99
akkor olvass vissza...

De nemigen látok seholsem eredményt
cSuwwi
ez az egész topik errõl szól (márhogy volt egyszer régen egy hasonló ügye itt páraknak)

nem vagyok szagértõ, de úgytudom hogy a filmekért és zenékért nem vágnak meg (esetleg vissza is adják), a szoftvereket viszont belekalkulálják
az a 800db cd amit elvittek, csak nem mind játék és felh. programok, vagy igen? oO

----
elõtérbe(?) került a biztonság is, klf kódoló progikat használni cd-kre/dvd-kre/winyóra, érdemes megfontolni, akkor ha el is viszik semmire se mennek vele, és ugye magadra nézve nem vagy köteles terhetõ "vallomást" tenni (kódot megadni), bár ezért meg a "nyomozás akadályoztatása" passzust tudják elvileg rádhúzni. (bár volt párhónapja egy szerverlefoglalós ügy, ahol szintén kódolva volt a cucc, de nem hallottam róla, hogy ezért megvágták volna, hanem ejtették(?) bizonyíték hiányában? remélem vki felhomályosít, de ilyesmi rémlik

shit happens

Ja igen. A szoftvercégek indíthatnak-e polgári peres eljárást? A pótmagánvád intézménye mikor jött be Mo-ra. Mi van olyankor, ha a lefoglalt szoftvert közben megveszem eredetiben, ami már olcsóbb, mint amit a szakértõ megállapított, mert a lefoglalás és a büntetõper között eltelik több év. Ja és ha van egy ilyen büntetõügy, akkor a hatóság szól a szoftvercégeknek egyenként, hogy ennél meg ennél az embernél ezt meg ezt találtak, indítsanak pert ellene?
Sziasztok. Nem tudom valaki volt e már olyan cipõben, hogy lefoglalták a szoftvereit, amelyeket a házkutatás során találtak és szakértõi vizsgálat után bíróság elé került az ügy. Ez ügyben lenne rengeteg kérdésem, ha lenne valaki szakértõ, vagy valaki olyan akinek már lezárult az ügye, írja meg a tapasztalatait, én is mondani fogom folyamatosan a történetem.
fifi
véleményed szerint?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

akyyy
ez mi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tartok tõle hogy igazad van csak ha crah beütött....

Morpheus
Ha lesz egy kis reklámjuk, mint anno a bilincses BSA plakátok, akkor lehet, hogy felfigyelnek rájuk. Nem tudni az emberek mennyire olvassák/keresik az ilyen híreket. Lehet, hogy már csak akkor, ha "gáz" van...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Attól tartok semmedig se hisz végül is a BSA is csak "civil" szervezet....az már más tészta hogy mit csinál..max abban bizok hogy azért itt is vannak nagy nevek.Talán...

Morpheus
Végre... De vajon meddig jutnak?😊

Hááát akkor inkább ha nem haragszol saját pénztárcámnak nem leszek ellensége 55euro=13750Ft és se posta se vám .....

Mike
itthon 20k körül van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Na végre itthon elkezdõdött valami

Mákom van mert van egy ismerõsöm aki átveszi a 6-st annyiért hogy megtudom venni az ujat....máskülönben igy karácsony elött nekem se lenne rá keretem..

Morpheus
A Nero 7-re személy szerint semmi szükségem, a windows megvan, a 6-os Nero-t meg decemberben az éves bónuszból megrendelem.😊

Hát már elég régóta nyugodt vagyok 😄
A héten hozták meg az ulead dvd movie factory 4-t nem volt 10 rugó az itthoni forgalmazók meg kenjék a hajukra az áraikat......nero 7-s csak 54 euro lesz az itthoni árról még csak nem is hallani...

Morpheus
Én is.😊 Marad a megvétel, meg a nyugalom...

Frank99
én csak arra lennél kíváncsi, mennyi kémprogrammal tolnák tele????

mer én ilyen paranoid vagyok...

Morpheus

Morpheus
Ingyenes lehet a windows?

A Vista biztos nem.😊

Morpheus
Jó kis olvasmány volt. Kiváncsi vagyok itthon mikor indul el egy kis lázadozás az ilyen árak ellen...

erre ott van a tomcattopic

Frank99
ez nem teljesen ide tartozik....

én pl. már 3 napja megkaptam a mailt- amiben terjesztettek a dolgot.

mindig voltak ilyenek, és lesznek is.

sajnos.