Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Kizárólag saját célra töltöttem le és egy példányban írtam ki.
    Egyik vidéki ismerősöm foglalkozott eladással, miatta jutottak el hozzám...

Nincs bizonyíték a terjesztésre, mert nem is terjesztettem...
    Csak az ügyész vádolt eladással /vagy bejön vagy nem alapon.../, de nem volt semmilyen bizonyíték erre, ezt a bíró is tudta...

A bírság elviselhető, csak egy kicsit nevetséges és idegesítő az egész, ha belegondolsz, akkor azt hiszem megérted te is.
    Jogom van magamnak filmet és zenét másolni, sőt még jogdíjat is fizetek az üres lemezek után mégis megbüntettek...

A bíróság két dolog miatt ítélt el:

Azt mondta a bíró, hogy csak eredeti lemezről lehet másolatot készíteni, másolatról nem. Szerintem ez hülyeség...

Azt mondta, a bíró hogy anyagi haszonra tettem szert, mert nem vásároltam meg a nálam lefoglalt filmeket és zenéket... Szerintem ez hülyeség... 10.000.000 FT mikor lett volna érdekes, de itt nem emlegette az „életszerűséget”

Steweee:
    Tudod a tárgyaláson sajnos az van amit a bíró mond, a tárgyaló teremben ő az isten. Az emberek 90% nincs bátorsága és pénze fellebbezni.
    Ha esetleg nekem adnak igazat, amire kicsi az esély, az ügyvédet akkor is nekem kell kifizetnem...
    Az a igazság, hogy az esetek többségébe csak azok fellebbeznek, akiknek sok pénzük van, ahol több 10 vagy 100 millió a tét, a kisemberekkel az állam azt csinál, amit akar és ezt az állam is tudja és keményen vissza is él vele…
    A lenti történetet, csak azért írtam le, hogy más is tudjon róla, hogy ne maradjon ez az eset titokba a közvélemény előtt… Szerintem csak akkor van esélyünk ha nemzetközi bíróságon kezdeményezünk egy pert az állam ellen, hogy hivatalosan ott mondják ki, hogy szabad a magáncélú másolás Magyarországon a magyar törvények alapján.
    Ehhez viszont összefogás kell, de ez nincs ebben az országban már több évszázada, bár lehet, hogy nem is volt soha…