Bukott Killer/Morder CD-iro
-
itt olvastam...
" "Az érettségi óta nem izgultam így" - fakadt ki egy végzett lemezlovas, akiről kiderült, fiatal kora ellenére már négy éve állandó dj egy vidéki diszkóban. Két társának volt engedélye, és végül őt is vizsgára kötelezték az ellenőrzésektől félő tulajdonosok. A támadási felület még így is nagy, tudtam meg, a Mahasz rendszeresen razziázik. "Van a diszkóban négy órára elegendő bakelitünk, vész esetére, de leginkább az segít, hogy dolgozik egy ismerős a rendőrségen. Ő szokott leszólni, ha jönnek ellenőrizni a másolt lemezeket."
Felvetettem, hogy egy rendőrségi állásfoglalás szerint a Mahasz nem végezhet ellenőrzéseket, a rendőrségnek meg semmi köze semmilyen egyesülethez. Meglepő módon azonban ugyanezt a képletet vázolta fel egy másik megyében zenélő srác is. Rendőr ismerősük nekik is van, így kerülik el a lemezek elkobzását és a lemezenként fizetendő 3000 forintos büntetést. "
érdekes, nem?
a mahasz nem végezhet ellenőrzéseket (talán azért, mert egy mezei senki egyesület, szövetség vagy mi a qva anyja,úgy, mint az Artisjus, BSA, és hasonló fosládák, mint pl. az én kft-m...)
de a rendőrség az segít..
ehem, ehem...