Bukott Killer/Morder CD-iro
  • steweee
    nem értem a mondatot amit írtál. lehet velem van a baj, de az biztos hogy nem voltál fogalmazásból ötös te sem. remélem nem jön el az az idő sohasem, hogy nem lehetlesz letölteni ingyenesen dolgokat a netről. a microsoft a világ egyik leggazdagabb cége, de nem elégszik meg hogy már a világ összes fejlett országában csak hivatalosan regisztrált windózok működhetnek a közhivatalokban és a vállalatoknál, neki még a magánfelhasználók pénze is kell. és a rohadt jogvédő szervezeteket is kizárólag a pénzcsinálás hozta létre, abból kifolyólag hogy mivel a szellemi termékek előállítóit valóban jelentős veszteség éri a warezolás miatt, kitalálták hogy majd ŐK visszaszorítják ezt a tevékenységet és beszedik a jogdíjakat, amiből persze magas százalékot is kapnak. egy jogosnak tűnő elvre alapul az egész rendszer. csak ott van a hiba benne, hogy míg a tőlünk gazdagabb országokban valóban megtehetik és meg is teszik a fogyasztók hogy számítástechnikában nem csak a hardverre, hanem a szoftverre is áldozzanak pénzt, addig itthon az átlagemberek örünek ha hardweresen lépést tudnak tartani a világgal, nemhogy szoftvereket vásárolgassanak. és mint említettem a legnagyobb gazemberek a parlamentben vannak.

:))nem aggódok emiatt, nem fejtem ki itt, de hidd el engem nem fognak letartóztani ilyesmiért