3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
király.
remélem, kezét-lábát eltörik egyszer.
-
Hornyák Mihályt személyesen ismerem... mielott bortonbe vonult volna, összesen 200.000 HUF-al tartozott nekem. Feltételezem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem volt hajlando fizetni a Sysnet volt igazgatója... Azt tudom, hogy már ekkor is büntetett előéletű volt.
Ahogy ismerem ezt az embert, gondolkodás nélkül képes ilyen aljasságra, ha pénzt ígérnek neki cserébe. -
tudatlanka #2736 tőlem nehezen.... -
láttam.
ettől függetlenül én nem kellene sok infót adni neki... -
tudatlanka #2734 De visszatért Frank mehetsz lottozni.... -
:)))))) -
én ott is írtam, hogy nem véletlenül volt ő ott.... -
nem tudjátok miért nem megy at atw?
csak nem a wanadoo-t törlik éppen???
:-))) -
Érdekes ki olvasmány ez is...
Egyébként furcsa mód a hwsw-s topikból eltünt a "szakértő" kolléga. -
http://norbertka.hu/ -
steweee #2728 Steve Jobs szerint a kiadók helytelenül járnak el, amikor a digitális letöltések árait emelik, mivel ez újra a kalózkodás felé taszítja a felhasználók jó részét.
- http://www.sg.hu/cikkek/39557
Mint ismeretes, a Microsoftot másfél évvel ezelőtt marasztalta el az Európai Bizottság azzal az indokkal, hogy visszaélt a szoftverpiacon betöltött pozíciójával. A testület ezért többek között 497,2 millió eurós pénzbüntetésre, a Media Player nélküli Windows operációs rendszer piacra dobására és a forráskódokba való betekintés biztosítására ítélte a céget. Mivel a konszern a döntést megtámadta, azóta is zajlik a per az ügyben.
- http://www.sg.hu/cikkek/39544
engem nem lep meg az ftp dolog. mint korábbi hozzászólásaimban említettem, minden a pénz körül forog, az ASVA-nal is. de remélem a warezos társadalom bebuktatja őket. jó hogy megbuktatnak mindenkit belsősök a hatóságra támaszkodva, hogy aztán a saját maguk szerveréről töltögessenek pénzért. csodálom hogy ez nem következett be hamarabb. próbáljátok meg őket informatikai úton ua módszerekkel bebuktatni, ha meg a hatóság nem reagál a feljelentésre, akkor őket is falhoz kell állítani a legfőbb ügyészségnél a bizonyítékokkal. ha meg nem megy a dolog, akkor kedves hm-nek....nos, hogy is volt az aranykéz utcában?.....csak kevesebb töltettel, nem kell másoknak kárt okozni -
crx #2727 Amig nem kapnak egy nagy szivatást.adik kutakodnak mig lelőnek olyan szervert mondjuk amin fut egy weblap akor lwesz károkozás is akor majd észbekapnak.Ha valakinek kell segítség szoljon ijen esetben minimum amit kőveteljenm 4 miliárd akor majd leálnak számlát majd írunk hozzá abol tudunk majd adozni is.:))) -
Cat #2726 A hálózati adatforgalom figyelése
http://www.saveas.hu/documents/publications/prezi-halo-monit-20020211.pdf
Mondjuk a profi FTPken kötelező az SSL használata, szóval azoknál ez nem ment volna -
na, ha ez igaz, nem lennék emberünk helyében...
vki leírja nekem, mi pontosan a "sniffelés"? -
Én is így vagyok vele.
Köszönöm a bemásolást. -
tudatlanka #2723 Szvsz hihető is meg nem is..... -
tudatlanka #2722 A Hwsw-n ott van még.... -
tudatlanka #2721 2005. Szeptember - Warez dominó dömping
A magyar warezekre jelentõs csapást mértek törvényi erõk.
Ez eddig nem is lenne para annyira, ha nem egy jól megtervezett
árulás lett volna.
Két ember, Hornyák Mihály, és Hege összefogtak,
és elkezdték a warezek feldobálását magyarországon,
és ha minden értesüléseim jók, akkor lesz egy dominó..
Kedves H.M. (Volt sysnetes igazgató) kölcsönös megállapodás,
keretein belûl PROART (Jogvédõk blabla) szervezetnél alkut
kötött, és megnevezett másfélmillió forintért magyarország
egyik két legjelentösebb warezFTPjét. (Névszerint: Senaca, Kenyér)
Alku megkötetett, H.M. Bement InterWare Rt.-hez, és ottani kapcsolatai
miatt, megengedték neki hogy hozzáférést kapjon pár utphez, és sniffelte
a (hvd féle iw linket, és pár másikat) ennek kapcsán ipket tudott meg,
bövebb infóval szolgálva PROARTnak. PROART feljelentést tett rendörségen
ahol megkezdödött az adat gyüjtés, és mielött kimentek volna, már jött drot,
para van, jönnek.. Nem hitték el tájékoztatott személyek az infot, ezáltal
vált áldozatául két ftp rendörségnek. Miután szerencsére "kenyér" ftpnek
két proxyját sikerült csak elvinniük, ezért inkább gyorsan kilett húzva gép,
és szétlett szedve. (érdekeség, H.M. nemrég jött ki börtönbõl(sikasztás, okirat hamisitás miatt), nagy tartózásai
miatt elkezdte, akkoriba még jol ismert szálak füzték kenyér tulajához. elkezdte ftpket feldobálni,
a pénzhez jutás reményében.) Akció végén, H.M. Jogász cégének számlájára kérte
az alku után járó összeget. (hiba, emiatt jöttünk rá összeesküvésre.)
Itt jön képbe dolog, mint hege (asvas munkatárs) kapott egy levelet,
amit _valoszinüleg_ H.M. Küldött, majd eltüntetve, megegyezett vele,
és közösen lépnek fel warezk ellen, így pénzt megosztva bezsebelhessék.
"Hege" IT körökbe mindenki tudja, anno centerweb fejlesztésvel kérték fel,
egyéb hivatalos levél nem érkezett mikor ök managelték rendszert,
ezen kivül SMSBASEen, és ULTRAWEBen is csinálnak most oldalt,
szintén más oldalakra még aznap jön törlés felszólítás,(Asvatol, proartol)
õ oldalakik érdekes több honapja müködnek, behírdetve (toplistákon)
(Több szolgáltató is tudja, hogy õ oldalukra nemjön felszolítás,
mivel õ ott dolgozik, igy szûri ilyen jellegû észrevételek iktatásba vételét.)
Namost, hogy jön ez ide?
Következõ kép, idézek a levél tartalmából: (amit nagy nehézségek árán szereztem meg)
"PS.: szervernevek a teljesség igénye nélkül, melyekrol
információval rendelkezem: wbteam, wclub, smsdata,
kenyér, bermuda, secx, khanal, insomnia, ferengi,
starweb, kifli, dataserv."
AKi warez téren ottvan, az tudja hogy ez magyar warez, egy jelentõsebb része,
ezenkívül 4 jelentösebb ftp van még.
Amennyiben ez a dömpling folytatódik, ez a cikk megfogja álni helyét valóságban,(igazat nyer)
és sajnos valószinüleg két ember, millios hasznókat fog szerezni, (már szerzett)
És ugymond kigyilkolva konkurenciát, saját SMSen alapuló tárhely, és FTP szolgáltatás
inditását tervezik...
/ Értesültünk, egy magát nem megnevezni kívánt embertõl, név, és egyéb infó megtudása nélkül. / -
Le is szedték. Nincs meg valakinek a szöveg? -
tudatlanka #2719 hmmm érdekes egy iromány.... -
ebből eredően igaz, hogy két gépet vittek csak el, és valszín a nagy római nem volt közöttük.
csak csöndben vannak.
és így nem hiszem, hogy újraindulnának.
-
most már értem, miért mennek egyes SMS-serverek!
eddig is gyanús volt, de most számomra bizonyított lett a dolog.
Rohadjon meg a BSA és Tsai, ha ezt engedik. -
itt van líirva mi tortent uraim a serverekkel!
http://bix.iszt.net/warezpara.txt -
Pont most jövök onnan, olvastam a hozzászólásodat.:)
Egyetértek ezzel, de sajnos ezt a másik oldal egyenlőre nem fogadja el. Én is azon vagyok, hogy ha valami megtetszik, és feltétlenül szükséges, akkor azt megveszem. -
leírtam a HWSN-n is.
Attól, hogy lekapcsolnak szervereket, bezárnak hubokat, NEM fog JELENTŐSEN megnőni a szoftver forgalom. Az emberek nagyon nagy része HOBBYBÓL töltöget, inkább sportolna,vagy a családdal foglalkozna, jobban járna vele.
Megértem, hogy üldözik azokat, akik pénzt szednek be a serverekért, de meggyőződésem, hogy nem ez a fő ok, hanem a kieső jövedelem, amiről állandóan dollár milliárdokról beszélnek, mert azt hiszik, ha nem tudjuk letölteni, akkor megvesszük.
egy faszt.
csak ha OKVETLENÜL szükség van, tehát mondjuk munkához, úgy nekem is mindenem tiszta.
50 fölötti kis util-om van, amit 10-20 dolcsikért, euróért regisztráltattam az évek folyamán, olyanok, amiket tudok használni a munkámmal kapcsolatban, vagy a weboldalammal kapcsolatban.
ennél többet nem fogok használni.
Rengeteg dologra jók a freeware-ek, az otthoni gépemen a gyerek 1 db megvett játékán kívül NINCS tört program.
És nem keresek milliókat, néha megnézek egy-két dolgot, és hátha jó lesz valamire, kiírom titkosítva.
ennyi
és ha ezért bűnöző vagyok, akkor az.
sajnálom.
-
Ahogy nézem egyre jobban hajkurásszák a szervereket. Egyenlőre az ellenkezőjére nem látok példát. -
majdha a szaharában birkát legeltetnek a bennszülöttek))
a média márcsak olyan mint ez a 80-évek beli eset:
megjelentek az új biztonsági zárak, meg persze a könyvesboltban hozzá a műszaki leírás. csdak megvetted és már nem is volt előtted biztonsági zár.
cd másolás is lesz mindig, legfeljebb máshogy fogják hívni: - Józsi! lőd már át estére a rendszercsippet! -
crx #2711 Tévetsz szerintem elöb utob oda jutunk hogy nem lesz ki elenőrizze.Nem lesz kapacitás rá. -
/off
Erre szerintem várhatsz. Ez az amit soha nem fognak megtenni...
/on -
Vlala #2709 ekkora off-flémet... már azt hittem, van valami fejlemény, valami törvénymódozat CD-másolás legalizálás ügyben, erre elkezdtek az irodlaomjegyeitekről beszélni. Ez suxx... -
tudatlanka #2708
Multkor egyik haverom mondja hogy már itt fáj ott fáj de a rohadt életbe a az eszemen nem érzem hogy öregedne akkor mi van????
A válasz:uolyan hülye vagy mint 18 éves korodban....velem együtt. -
mi számít öregnek? 
az igaz hogy Speccyn kezdtem Arnhem és Legions of the Death nevű progikkal a sztratégoszi pályafutásom))
UH! hát tínleg öreg lettem?
jó kisz hobbitok, ne báncatok.... -
tudatlanka #2706 Ahogy látom elég öreg itt velem együtt a régiek.....azt mondják az "öregség" nem bölcsebbé hanem megfontoltabbá teszi az embert....
Amugy az én szakmám is már halott aki elektronikával foglalkozó szakmát tanul-tanult az feleslegesen szurta el az idejét...egyszerűen látom az évek során mi fejlődésen ment-megy át ez a terület. -
shalom kolléga 
nos igen de elhelyezkedni sem tudtam/akartam! mivel szakmám nincs csak nature érettségi némi ecdl-el.
lett volna meló szerencsére de mondták érdemes kihasználni az ingyenes tanfolyamot, de sajna novemberben kezdődik még csak, én meg arra számítottam hogy addigra végzek is.
Ja, akit érint vagy hasonló cipőben jár!
November 1-től megváltozik az ellátás, nem lesz munkanélküli járadék csak álláskereső juttatás, 3 hónapig a kereseted 60%-ka utána azonban már csak 35% jár.Így ösztönöznek!
A Fontosabb hogy például nekem lejár novemberben a 20 ezer támogatás, utána nem járna semmi.Azonban ez is változik (kösz gyurcsi!) és most már aki tanfolyamra jár, a tanfolyam végéig jár a keresetpótló támogatás, ami a minibálbér 60%-ka(durván 30 rugó).
így szerintem érdemes elvégezni, az ingyenes tanfolyamot, némi éhezés árán.
a vasút megint leépít, így érdemes tanulmányozni az ellátás megváltozását!
(mondjuk én elég sokat böjtölök, így kaján tudok takarékoskodni, meg mint említettem a család támogat anyagilag, így maradhatot a net
)
-
Üdv kolléga..:) Én 3 éve éltem át ott a leépítést. Azóta egy másik cégnél keresek majdnem kétszer annyit.:) De ebből egy családot tartok el albérletben. Nem sok marad bármire is, de ha tudok, és látok olcsó lehetőséget szoftverre, akkor veszek egyet.
Bár annyi pénzből, amennyit kapsz, szerintem felkötném magam. Nálam már nem magyon van család, aki támogasson.:( -
tudatlanka #2703 Montanosz:nem irigyellek mert én is hasonló cipőben járok valszeg erős leépités lesz a cégnél.És hiába élek az ország boldogabbik végén ez nem vigasztal mert állás itt se nagyon van a minibálbér meg mindenki tudja mire elég.Feltéve ha valahol eltudsz helyezkedni és be is jelentenek 40 év felett meg nem nagyon kapkodnak az emberfia után.A gyereknek meg enni-ruházkodni-iskolába járni kötelező nem?Ha bekövetkezik a fenti esemény a nettől megszabadulok az is 10K... -
én szerény 20 Huf álláskereső juttatásból tengődök, ha családom nem támogatna már régen éhenhaltam volna.
mindezt 16 év szorgos munkája után érdemeltem ki.
Ebből 10 Huf az internet, mert ugyi kigondolta hogy tömeges létszám leépítés lesz ismét a Mávnál.
na most számoljátok ki mennyi forintocska jut harver/szoftver fejlesztésre?
megmondom: haci 1500ft 10 darab arita dvd-re. -
tudatlanka #2701 stewee:való igaz nem voltam ötös de volt egy nagyapám aki sok mindenre megtanított ő még a béke időkben tanult.Köztük erre is hogy Quod licet Iovi, non licet bovi.
" és mint említettem a legnagyobb gazemberek a parlamentben vannak."
Ezzel maximálisan egyetértek de lásd az idézetet.
"addig itthon az átlagemberek örünek ha hardweresen lépést tudnak tartani a világgal, nemhogy szoftvereket vásárolgassanak."
Ezzel is egyetértek de számtalanszor elmondtuk hogy léteznek olcsóbb helyek ill alternativák.Kinek-kinek vérmérséklete és pénztárcája szerint.Franknek hozzászólását is olvasd el uazt irta mint én.Ha nincs családod tényleg szegény ember vagy....
-
steweee #2700 nem értem a mondatot amit írtál. lehet velem van a baj, de az biztos hogy nem voltál fogalmazásból ötös te sem. remélem nem jön el az az idő sohasem, hogy nem lehetlesz letölteni ingyenesen dolgokat a netről. a microsoft a világ egyik leggazdagabb cége, de nem elégszik meg hogy már a világ összes fejlett országában csak hivatalosan regisztrált windózok működhetnek a közhivatalokban és a vállalatoknál, neki még a magánfelhasználók pénze is kell. és a rohadt jogvédő szervezeteket is kizárólag a pénzcsinálás hozta létre, abból kifolyólag hogy mivel a szellemi termékek előállítóit valóban jelentős veszteség éri a warezolás miatt, kitalálták hogy majd ŐK visszaszorítják ezt a tevékenységet és beszedik a jogdíjakat, amiből persze magas százalékot is kapnak. egy jogosnak tűnő elvre alapul az egész rendszer. csak ott van a hiba benne, hogy míg a tőlünk gazdagabb országokban valóban megtehetik és meg is teszik a fogyasztók hogy számítástechnikában nem csak a hardverre, hanem a szoftverre is áldozzanak pénzt, addig itthon az átlagemberek örünek ha hardweresen lépést tudnak tartani a világgal, nemhogy szoftvereket vásárolgassanak. és mint említettem a legnagyobb gazemberek a parlamentben vannak.
:))nem aggódok emiatt, nem fejtem ki itt, de hidd el engem nem fognak letartóztani ilyesmiért -
ez igaz.
még mindig a H&D2-vel és a Comman Mission-al játszok.
Ja meg persze a Rome-val.
rengeteg demo-t megnéztem, hát kb 10 perc((