Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért hozzátenném hogy míg az átlagállampolgárokat talán irritálja hogy pitiáner illegális ügyeikrõl, esetleg magánéleti dolgaikról kínos információkat tudnak szerezni a technikai lehetõségek révén, azért nyugodjon meg mindenki, hogy kisvolumenû szarságokkal nem foglalkoznak a hazai és külföldi nemzetbiztonsági hivatalok, nincs rá kapacitásuk és felesleges is lenne.tehát mondjuk a vám és pénzügyõrséghez sem fog bejelentés érkezni az egyébként illegális adatgyûjtés/lehallagás folyamán a nemzetbiztonságtól hogy k. pista benzin és cigicsempészettel foglalkozik, amibõl van évi 500.000 ft pluszjövedelme. majd ha ráterelõdik a gyanú a vám és pénzügyõrségnél hogy nagytételben szállítgat vmit illegálisan, akkor kérik az engedélyt a lehallgatásához mint nyomozati ezsközt, de ennek eredményét a bíróság nem használhatja fel, persze úgy fogják alakítani a dolgot hogy miközben õ jóízûen kitárgyalgatja az üzleti partnereivel hogy mit, mikor, mennyit adnak/vesznek, majd a színhelyen vagy a telephelyen rajtukütnek
szóval oda akarok kilyukadni, hogy én személy szerint abban az esetben amennyiben szabályozott keretek között marad az információáramlás, és a hivatalok a lehallgatási, megfigyelési adatokat a ténylegesen nagy súlyú bûncselekmények megakadályozására, leleplezésére fordítják, abban az esetben igazából támogatni kellene ezt a törekvést
az, hogy valamirol te nem tudsz, meg letezhet. plane , ha kemkedesrol van szo.
Változnak a hiedelmek. Régebben mindenütt szellemek, aztán mindenütt ufók, most meg mindenütt figyelnek az amcsik. Régebben az átkosban az ÁVH, most a demokráciában és a szabadság világában az FBI? Ha ennyire éberek lennének, nem lett volna szept. 11., vagy London, vagy Egyiptom... nem figyelnek ezek ló....t sem, azt csinálják, amit minden normális rendõr: jó pénzért semmit.
Visszakanyarodhatnánk a témához?
ugye ugye, igy mar erted, hogy van jelentosege a lehallgatas lehetosegenek.
azt tudtuk mi is, hogy ez teged persze nem erint 😛
Egyébként ha már lehallgatás, meg jajistenemfigyelnek, akkor itt a SETI program. Befogtuk az ufók jeleit, a Te számítógépedre is szükségünk van, hogy megfejtsük õket. aha...
<értelem szerûen...>értelem szerûen...>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megoldás, ha jó néhány évvel ezelõtti mobilt használsz amiben még nincs ilyen funkció, vagy kiveszed az akksit nem csak kikapcsolod, van olyan mûszered ami méri az elekromágneses sugárzást és ha kikapcsolt mobilnál is jelez akkor tudod hogy figyelnek, rejtjelezve beszélsz, vagy nem követsz el semmit 😊
Béreltek valahol autót, amiben GPS is volt, amikor visszahozták a kocsit, a kezükbe nyomtak egy 450 dolcsis büntetést, sebességtúllépés miatt, ugyanis a GPS alapján kiszámolták, hogy a megengedettnél valahol gyorsabban mentek.
Csak idõ kérdése, hogy mindenhol mindekit figyelni fognak, csak azért, hogy fizessen, vagy bármi másért.
Elvileg most is meg lehetne csinálni pl. mobilnál.
Két adótoronyra bejeletkezés között kiszámolják, hogy menniyvel mentél, és jön a bírság..., vagy két fizetõs kapu között. csak törvény kell rá.
nem is olyan távoli ez a jövõ.
És vajon honnan tudjuk, hogy a mobil ki van-e kapcsolva?
Lehet bármikor kihallgatnak, amikor beszélgetsz, ha melletted a telefonod.
ha az akkut leveszed, talán akkor nem.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
látszik, hogy én indítottam...
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#circling>#circling>
legalább megdolgozik a pénzéért, egy fél napig azon röhögtünk barátnõmmel, hogy milyen csalódott arcokat vágott, amikor mindent rendben talált...
a jármû átvizsgálásához is parancs kell.
Persze jobb nem kötözködni, hátha bedugnak valahova egy kis fehér port..
.-)
Mentem nyaralni, kifogtam egy közúti ellenõrzést. A rendõr bácsi mindenképpen látni akarta, milyen CD van a hifimben, egy kis prémiumot remélve... megmutattam neki a CD-t, eredeti volt, lefagyott a mosoly az arcáról. Persze mondtam neki, hogy ha nem eredeti lett volna, akkor sem szólhatna semmit, mert magáncélra lemásolhatom bármelyik CD-met. Erre "bosszúból" kipakoltatta velem a csomagteret, (sátor, hálózsák, egy heti ruhanemû, étkészlet, túlélõkészlet, szerszámok, stb.) elõvetette velem a kötelezõ felszereléseket, (na, jóval kezd ez is... találjon már valami kifogásolhatót a jó öreg bádogládán 😊 ) majd kb. húsz perces vizsgálódás után az mondta: befejeztük, mehet. Visszakérdeztem: hatósági közeg feltartásáért nem fog lecsukni? 😊
Kezd elegem lenni a szerzõi jogvédelembõl. Lassan hallgatni sem szabad, amit megvettél.
Más: mit szóltok hozzá, hogy a Microsoft szabadalmaztatni akarja a szmájlikat?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
a lényeg, hogy okos ember titkosít.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ez fizetõs.
de van törése is.
ASTALAVISTA-n
van ingyenes változata, utána kell nézni a neten,a 8-as változatban még volt ingyenes, sajnos kevés helyen van meg.
a truecrypttel titkositott partiociokrol ments el az un. header reszt ( elso 512 byte ) lejjeb valahol irtam linket ami leirja hogy kell, de a truecrypt oldalan levo forumon is talalsz infot errol.
Akkor lehet, hogy úgy lesz, hogy felrakoma drivecrypt plust, és egy boot titkosítást csinálok vele, és felteszem a truecryptet, és letitkosítom a partíciókat!
...ha ez túl bonyolult, és biosban is simán lehet jelszót megadni, akkor egy kérdésem lenne, hogy azt hogyan kell?