Bukott Killer/Morder CD-iro
-
ez egy kicsit off, vagy mégse mert a internet rendőrségre tartozna, ha nem minket egyszerű fájlcserélőket hajkurásznának!:
Az internetes rendõrségnek elvileg ugyanúgy hatásköre a teletextek vizsgálata, mint az elektronikus vagy a nyomtatott sajtóé, de ez eddig nem tartozott a kiemelten veszélyes területek közé.
"..„Kártyafeltöltésért szex ma délelõtt Újpesten. 12 éves, vékony csajszi vagyok!” „Havi zsebpénzért titkos szeretõd leszek! 13 éves, kislányos alkatú csaj.” Másfél-két éven keresztül 11-14 éves gyereklányok sokasága ajánlott ilyen vagy ennél sokkal durvább hangvételben szexuális szolgáltatásokat, többnyire mobilfeltöltõ kártyáért vagy némi zsebpénz fejében, az egyik hazai kereskedelmi televízió a TV2 teletextes társkeresõ oldalain - ahol öregedõ kliensek hada vadászik rájuk......Egy teletext társkeresõ oldalán zajló gyerekprostitúciós ipar azért is megdöbbentõ jelenség, mert az érintett televíziós csatorna az ország minden háztartásában egy szobaantenna segítségével simán fogható. Ezáltal a másfélmillió hazai internethasználóhoz képest az otthon magányosan unatkozó és köztudottan sokat tévézõ gyerekek veszélyeztetettsége sokkal nagyobb, mint az elsõ hallásra tûnik.......„Anyuék egy kártyát vesznek havonta, mozira, strandra, diszkóra nem tudnak pénzt adni, nem keresnek valami fényesen – mondta el a lapnak az egyik 13 éves gyereklány, aki lassan két éve hirdet szexszolgáltatást. – Véletlenül kötöttem ki a chaten, uncsiztam, lapozgattam a texten, és egyszer csak láttam, mi megy az oldalakon. Egy hétig gyûjtöttem a bátorságot, aztán elküldtem az elsõ sms-t, ami még elég lightos volt, mégis vagy tíz pasi válaszolt rá. Kettõvel szexeltem is.” A megkérdezett kislányok nem szoktak védekezni, és többnyire 40-55 éves férfiakkal kerültek össze. ....."
na ez van!