Bukott Killer/Morder CD-iro
  • FtranX
    Olyat olvastam már, hogy bűnözőket telefonlehallgatás alapján fogtak el, vagy a telefonjuk tartózkodási helyének (cellaadatok) visszakeresésével buktatták meg a hamis alibijüket, stb.
    Sőt olyanról is tudok, hogy a telefon akkumulátorába szereltek lehallgatókészüléket, preparálták a delikvens mobiltelefonját, stb, stb.
    Abból sem csinálnak titkot, hogy az NBH bármikor, élőben belehallgathat bármely telefonon folytatott beszélgetésbe, vagy hogy a BIX-be és az internetszolgáltatókhoz telepítettek olyan számítógépeket, amelyekkel nyomon követhetik az internetes adatforgalmat.
    De ezeknek nincs is gyakorlati vagy elvi akadálya.

"a részigazság beállítása mint az objektív igazság inkább csak hazugság, mégha félhazugság is."

A bizonytalan állítások igazságként való elfogadása mennyivel jobb?
    Amúgy én nem állítottam, hogy az az objektív valóság, hogy ilyen dolog nem létezik, hanem inkább olyan kérdéseket vetettem fel, amelyek mellett szerintem nem lehet csak úgy elmenni, vagy még bizonytalanabb állításokkal alátámasztani. (pl. hogy miért nem derült még ki)
    Ha ezeket a kérdéseket korrekten megválaszolja valaki, és hitelt éremlően alátámaszja az állításait, akkor én biztosan átérékelem a véleményemet. (sőt, elég lenne, ha pl. egy kiszivárgott forráskódban találnának egy erre utaló kódrészletet) Addig viszont csak egy szokványos összeesküvés-elmélethez hasonlít az egész.
    A mai világban semmi sem lehetetlen. (Épp ezért kértem először valamilyen forrást) Azonban innen-onnan vett hallomásokra, legendákra támaszkodni nem szeretek. Ennyi erővel akármit lehet mondani/feltétlezni. Akár még azt is, hogy a Microsoft az idegenek egyik fedőcége, akik a Windows-zal manipulálják az emberi agyakat.

Szóval én inkább még várok a SonyEricssonom kidobásával. :)