Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz tettem egy felesleges kört az ördögnek mert bootoláskor nem fogadta el a jelszóm vagy azonosítóm így particionálás és windóz újra telepítés, gondoltam elrontottam valamit, hát persze mert ékes angol lett a billentyûzetrõl és pont az azonosítóm tartalmazott z-t ami y helyén lett)))
kérdés: ha újra kell telepítenem a windózt akkor oda lesz a titkosítás? (már gondolom kilõvi a particionálás)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ha van egy párt, aki ezeket megcsinálja, én tuti rájuk szavazok!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem olyan erõs az....
A problémát mind az sp1 mind az sp2 feltelepítése orvosolta. De mint utóbb kiderült, az alap xp csak ~130gb -ig kezeli a hdd-ket.
de várjuk meg, mit ír Ákos, ugyanis övé a probléma...
<#vigyor2>#vigyor2>
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
mert azt a telepítés elején meg kell támogatni egy floppyval (SATA driver lemez) .....
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Htx.
Úgyhogy bekaphatják az összes f@szomat!
Tetvek.
Azért komoly nem? Mit szólnátok, ha a diszkont/leértékelésen vásárolt tévéhez vagy dvd-hez nem lenne garancia? Nyasgem: ócsóért vetted, felejtsd el a szervízelést.
Ki van ez találva. Nem véletlen, hogy Bill a világ leggazdagabb embere...
mert a Magyar törvények értelmében jogod van filmet és zenét másolni,de bármilyen hihetetlen mégis megbüntetnek....
Mellékesen jegyezném még meg a CD/DVD-n lévõ jogdíjakat + nem tudom, hogy tudjátok-e,de Pl.:
Akinek TV elõfizetése van az is fizet jogdíjat pl.: UPC ebben az évben azért emelt árakat,mert nõt a jogdíj...
és itt ez a nevetséges, ezért kellene egy precedens értékû pert megnyerni és ki tenni innen az ASVA és társait....
Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
sajnos nem alulról kellene ezt indítani. Hanem felülrõl.
De õk meg le vannak fizetve a Microsoft és Tsai által, olcsó soft legalizálás stb.
Egyébként ez a fajta védelem lassítja a gépet, van tapasztalat?
Már a wincsi kódolásra értem, nem a boot dologra.
De azért gondolkodom azon, hogy elmegyek én is jogvédõnek 😊
Beperlek mindenkit, akinél mobiltelcsi van, mert miattuk ment tönkre az
összes óragyáram és mennyi haszontól estem így el. Elvégre is milyen jogon néznek idõt telefonon <#falbav>#falbav>
Jah a fényképezõgép gyáraim is perelni fognak, meg a zenehallgató készülék gyáraim is, no meg a posta is. Levélküldést csak papíron, bélyeg nyálazás után!
bár dolgozott rajta vagy 7 órát...
elõször boot-titkosít, aztán az elsõ bootoláskor megkérdi, hogy akarsz-e wincsit titkosítani.
de ez nem kötelezõ, de ajánlott...
Tökéletesen müxik, egy kisebb 40 GB-os vincsit kb. 1 óra alatt titkosított le, telejsen magyar nyelven kommunikál, a másik XP-s gép nem látott belõle semmit sem.
Csak azt nem tudom, hogy a SATA-s vincsivel megy-e, nem akartam a 160 GB-nak nekitámasztani.
javaslom a használatát, ja van Linux alá is....
akinek kell, innen letöltheti...
Bár itt azt írta valaki, hogy már találkozott jól mûködõ verzióval is.
Ilyen dolognál meg én inkább nem kísérleteznék..., én inkább megvettem.
(Annak szerintem te sem örülni, hogy minden dokumentumot lekódolsz 30 után meg elszáll a program…😉
A program ennyit megér ez egy elfogadható becsületes összeg, az, hogy itt mennyi a fizetés az már egy másik téma lenne...
De mint írtam egy házkutatásnál vissza jön, szerintem inkább máson spórolj, itt komolyabb tét van ,mint 30.000 Ft...<#ejnye1>#ejnye1>
Az írta több jogvédõszervezet is (törvényben is ez van), hogy magán célra szabad másolni. Internetrõl meg szabad letölteni.
Csak szoftvert nem szabad másolni…
de az a igazság, legalábbis az én meglátásom szerint (egy hétköznapi ember szemével nézve) a törvény megengedi zenék és filmek magáncélú másolását, de ez a T bíróságot/hatóságot nem érdekli.
Fizetünk jogdíjat, de túlságosan ez sem érdekel senkit sem.
Mint már írtam lakásodban, csak az legyen, amit nézel gépedet meg kódold le...
Szoftver meg csak a kódolt gépen legyen...
Házkutatásnál meg senkit sem érdekel, hogy mihez van jogod, mindent visznek, nem igen hallottam még olyat, hogy bármit is vissza adtak volna (ha meg csoda történik és mégis, akkor mikor 1-2-3-4-5 év múlva...)
Ha elkapnak fogadj ügyvédet, (te döntesz, neki fizetsz 200.000Ft környéki összeget, vagy az államnak a büntetést és a szakértõi véleményt, ez nem annyi lesz...)
Ha mindent így csinálsz akkor a törvény szerint nem büntethetnek meg (az egy másik dolog, hogy elméletileg meg fognak...)
Sajnos még az hozzá tenném, hogy a szerzõi joghoz kevesen értenek, nem igen volt komolyabb precedens értékû per... T. rendõrség meg esetleg megpróbálhatná elkapni a komolyabb bûnözõket és nem a civileket kellene baszogatnia…
Ez az egyik legjobb könyv a témában, hétköznapi emberszámára is érthetõ nyelven:
Dr. Szinger András, Dr. Tóth Péter Benjamin:
Gyakorlati útmutató a szerzõi joghoz
http://www.jogiforum.hu/konyv/719
Én többet már nem igen írnák-e témában,mert nem igen van értelme, most kompletten le írtam, hogy mi a helyzet, ha megfogadjátok jó, ha nem akkor is…
Kérdésekre válaszolok,de ezeket többet nem írnám már le…
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
mert én most töltöm a 3.0-ás full work-t a emule-rõl.
Securstar Drivecrypt Plus Pack 3.0 Full Working.zip
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
(A boot szintû védelem az azért kell nekem,mert ha viszik a winchestert akkor nem tudják megmondani,hogy miket telepítettem fel rá...)
A fontosabb dokumentumok meg titkosítva van DVD-n,de még így sem nálam vannak....
Nekem sincs egyébként sok pénzem,de egyszer kell csak megvenni és egy házkutatásnál vissza jön.....lásd a Matrix cikket<#circling>#circling><#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
RAID 0-nál az adatokat szétdarabolva menti a vinyókra. Ez a sebesség miatt jöhetne szóba szervernél.
Következménye meg az, hogy a vinyókat külön-külön vizsgálva értelmezhetetlen adatokat kap, nem?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://tldp.fsf.hu/HOWTO/Encrypted-Root-Filesystem-HOWTO-hu/index.html
azt jellemzi, hogy mukodik minden szepen, amig a gepet ki nem kapcsoljak, utana csak jelszo elleneben lehet ujra induitani a rendszert. a jelszot persze kerheti ugy is, hogy egy bootCD n van a rendszert indito resz, amit a beinditas utan magaval visz a szerverterembol.
(ez olyan mint a drivecrypt amugy. )
a raid 0 as elmeleted nem ertem.
figyelnek, en megrpbalom beizzitani amit a multkor talaltam (compusec free), az legalabb ingyenes, ha mar zart forraskodu is, arra eleg lesz, hogy a windozt elrejtse a tarolo vinyom ugyis truecryptes marad.
es igazad lehet a piti ugyekkel kapcsolatban, valszeg nem adjak ki ha van is kiskapu. de en nem szivesen fizetnek erte tovabbra sem, plane ha beavlik a fenti program.
Hmmmm, nekem a kiemelt rész azt súgja, hogy csak szimpla RAID 0-ról van szó, nem pedig holmi kódolásról (amit a szerverfunkció is alátámaszt). Márpedig egy RAID 0-s vinyóval önmagában semmit sem lehet kezdeni, nemdebár?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
(Mielõtt megvettem eléggé utána néztünk..., az igaz ,hogy fizetõs, de legjobb tudomásom szerint, csak ez tud boot szinten kódolni...)
A truecrypt sokan mondták, hogy az egyik legjobb, de nem tud boot szinten tikosítani, ezért értelme sajnos nem sok van /legalábbis házkutatásnál/
Lehet, hogy van benne kis kapu,de piti ügyeknél nem hinném ,hogy kiadják, hiszen akkor nem venné meg senki……..
azt hoyg mennyi ido feltorni, tobb dolog befolyasolja, de semmivel sincs tobb eselye egy CIA nek, mint egy atlag felhasznalonak, eltekintve attol, hoyg a CIA nek tobb penze van eros gepekre.
a titkositast valahogy az entropia fokaban merik bitekben. igy altalanossagban nem tom leirni, amikor olvastam ertettem, de eleg bonyolult , ahhoz , hogy megtanuljam a mukodest ( ugyanis ahoz hgy a programot hasznaljam nem kell tudnom ).
eleg annyi , hogy eros ( sok karakteres ) jelszot kell valasztani, es tulajdonkeppen , barmelyik truecrypt altal hasznalt algoritmus megfelelo.
szal , ha cia probalgatassal keresi a jelszot, akkor nincs eselyuk megtalalni belathato idon belul.
masreszt a drivecrypt zart forraskodu program. ez esetben sajna nem lehet tudni, nincs e kiskapu a programba epitve ( ha nyilvanos algoritmust hasznal titkositasra , azt nem lehet kiskapuzni ) a hatosagok szamara. szal ez eleg bizonytalan.
(az egesz hozzaszolasom maganvelemeny, nem vagyok krypto szakerto, es csak a a netrol felcsipegetett infok alapjan alakitottam ki velemenyem. )
Szerinted mennyi idõbe telne egy CIA szintû szervezetnek feltörni egy DriveCrypt Plus Pack szintû programot?
Ha jól gondolom a truecrypt kódolási eljárás, csak azért kérdezem, mert két program is van (legalább) amit hasonlóképpen hívnak...
http://www.truecrypt.org/