Bukott Killer/Morder CD-iro
-
steweee #2579 lehet nem olvastad a korábbi hozzászólásaimat egyéb topicocban.
az éjszakai életben dolgozom állományban lévő és leszerelt rendőrökkel.sok mindent tud az ember amit átalgos halandó nem fog soha megtudni. amit a tv-ben mondanak az mindig kozmetikázott féligazság/félhazugság. így van, nem magyarázom el részletesen
frank99- igaz , azt kifelejtettem, bár azért valószínűsíthető hogy ami megvan lemezen azt használja is az ember, kivéve persze ha illegálisan letöltött szoftverek kereskedésével foglalkozik. bár nem tudom hogy ennek még hogy van piaca, én is egy csomó ideig próbálgattam eladogatni mindenféle játék, zene, film és szoftverlemezeket, de egyszerűen annyian foglalkoznak vele hogy már lefutott a dolog, nem lehet belőle pénzt csinálni csak aki igen nagyban csinálja, mert egyrészt nincsenek olyan emberek akiknek már ne lenne bejáratott isemrőse akitől megszerzni a dolgokat, másrész pl az egyetemisták 300 ft/szinesborítós dvd-ket árulgatnak, van amelyik ezért az árért még a lemezre is ragaszt szines levonót mintha bolti lenne. ezzel nem lehet versenyezni, úgyhogy hagytam a francba az egészet, ha nincs belőle pénzt nem is éri meg a kockázatot