Bukott Killer/Morder CD-iro
-
duhosdoki #2547 Megjött a jogerős döntés panaszkodásom ügyében. A 2. fokú bíróság helyben hagyta az első fokot. Még arra sem vette az energiát, hogy indokolja a felvetéseim elvetését:) Hát persze már nem fellebbezhetek, de egy kis indoklás jól esett volna:) Röviden összefoglalva írtam 3 papirkát (panasz, felülbírálati kérelem, fellebbezés) és elértem annyit, hogy a házkutatási határozatban átírták a kijelentő módot "adat merült fel arra" kitételre. Hát elég sovány eredmény. És sajna az eddigi tapasztalat az, hogy ignorálták a lényegi jogi kifogásokat (egyszerűen nem foglalkoztak vele, nem határoztak róla, nem indokolták miért) és szép kis egyenhatározatokat hoztak. Nyilván így egyszerűbb, kényelmesebb csak egy picit elkeserítő. Pompásan fogok szórakozni ezzel az üggyel úgy láttom. Én már elégedett lettem volna ha érdemben, jogi indokokkal utálnak el. Úgyhogy eddig nem túl jó a helyzet. Azt már kezdem eldönteni, hogy a megrovást is meg fogom panaszolni/fellebbezni ha odáig jutnék. Most már mindenképpen azt akarom, hogy tisztán kerüljek ki az ügyből (ne legyek gyanúsított, ha az leszek ne kapjak megrovást sem) ha már ennyit strapáltam magam. Ehhez azonban kellene egy normális bíró aki legalább érdemben foglalkozik az általam előadott és kifogásolt jogszabálysérétések megítélésével. Dehát eddig ez kettőből nulla a bíróságok esetén. Ha vádlott leszek már csak két esélyem van normális bíróra (esetleg három ha a elkülönítési kérelmemnek helyt ad a bíróság). Ahogy valaki bölcs mondta jó a tudás/erő stb. de a legjobb a szerencse.