Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Sziasztok!

Szerintem, azt kellene tennünk, hogy fel kellene venni a kapcsolatot Juszt László úrral
    A TV ügyvédje, már foglalkozott hasonló témával az Artisjus jogdíj matrica kapcsán.
    Mint írtam nyilvánosság kellene az ügynek, a fent említett műsor igen nagy nyilvánosságnak örvend, feltételezem, nem véletlenül.
    Nyilvánosság előtt kellene tisztázni a magánfelhasználók jogait, tisztázni kellene, hogy a jogvédőszervezetek, mi jogon avatkoznak bele egy ország működésébe, mi jogon fenyegetnek/félemlítenek meg olyan becsületes állampolgárokat, akik a MAGYAR törvények alapján nem követtek el semmit...
    Nagyon jó lenne, ha végre a T. kiadók és jogvédőszervezetek rá jönnének, hogy ez it MAGYARORSZÁG, az USA törvényei USA-ban érvényesek, nem nálunk és nem is egyéb országokban, akiket rendszeresen fenyegetnek/megfélemlítenek...
    (Az Artisjus az szerintem elég értelmes szervezet, ők nem is fenyegetőznek, de ami probléma az a matrica a CD/DVD-ken és itt nem az a gond, hogy fizetni kell, hanem az, hogy hiába fizetném, attól még mindet elvisznek és még meg is büntetnek érte…/itt természetesen filmekre és zenékre gondolok/.)

Azt kell elérni, hogy magánfelhasználókat, ne fenyegessenek meg és ne büntessenek meg igazságtalanul, a külföldi kiadók/monopóliumokat képviselő jogvédőket meg ki kell tenni az országból véglegesen. Én úgy látom, hogy az ASVA,ProArt,BSA azok a szervezetek, akik leginkább megtévesztik/megfenyegetik a magánfelhasználókat, sőt komoly polgáripereket kezdeményeznek vagy bejön vagy nem alapon…legtöbbször magánszemélyek ellen…