Bukott Killer/Morder CD-iro
  • steweee
    könyveknél nem vagyok biztos, de sztem az nem esik egy elbírálás alá a szoftverekkel. olvastam korábban a vonatkozó tv.-t, de nem emléxem pontosan, mivel számomra a könyvek lényegtelen kategória volt. véleményem szerint nem büntethető az, akinek a vincseszterén van néhány tucat könyv fájlban, és a terjesztésére vonatkozó (akár nyomtatva, akát fájlmegosztással, akár a letöltött fájl pénzért való soxorozásában) bizonyíték nincs ellene. hiszen akár zene, akár film esetében is a letöltés legális, az ahhoz való hozzáférés, nyilvánossá tétel a büntetendő. a játékprogram megint eseti elbírálás alá esik, a rendőröket kurvára nem érdekli hogy te mit töltesz le és mivel játszol, az üzletszerű terjesztési tevékenység a büntetendő, annak ellenére hogy a nem legális játékprogramok is az egyéb felhasználói szoftverekhez hasonlóan büntethetőek lennének. hozzáteszem, a rendőr tök mindegy hogy mit mond, ítéletet nem ő fog hozni. ő a bizonyítékok összegyűjtésére hivatott, persze érdemes velük normálisan viselkedni, mert annál kevésbé lesznek gecik