Bukott Killer/Morder CD-iro
  • tomo
    a truecrypt egy program, ami tobbfele algoritmust hasznalatat ajanlja fel ( akar kombinalva is )
    azt hoyg mennyi ido feltorni, tobb dolog befolyasolja, de semmivel sincs tobb eselye egy CIA nek, mint egy atlag felhasznalonak, eltekintve attol, hoyg a CIA nek tobb penze van eros gepekre.

a titkositast valahogy az entropia fokaban merik bitekben. igy altalanossagban nem tom leirni, amikor olvastam ertettem, de eleg bonyolult , ahhoz , hogy megtanuljam a mukodest ( ugyanis ahoz hgy a programot hasznaljam nem kell tudnom ).

eleg annyi , hogy eros ( sok karakteres ) jelszot kell valasztani, es tulajdonkeppen , barmelyik truecrypt altal hasznalt algoritmus megfelelo.

szal , ha cia probalgatassal keresi a jelszot, akkor nincs eselyuk megtalalni belathato idon belul.

masreszt a drivecrypt zart forraskodu program. ez esetben sajna nem lehet tudni, nincs e kiskapu a programba epitve ( ha nyilvanos algoritmust hasznal titkositasra , azt nem lehet kiskapuzni ) a hatosagok szamara. szal ez eleg bizonytalan.

(az egesz hozzaszolasom maganvelemeny, nem vagyok krypto szakerto, es csak a a netrol felcsipegetett infok alapjan alakitottam ki velemenyem. )