Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a vádló megjegyzést ne hagyd annyiban, semmiképpen sem.
A kedves nejed és születendõ gyermeked belekeverése az ügybe kiscit nemszeretem téma, de nem is nekem kell szertnem, hanem a bíróságnak... õk viszont honorálják az ilyen körülményeket.
Jól értettem, hogy Nálad másik város rendõrei tartottak házkutatást? És a hatókör fogalma?
Sok sikert a "háborúdhoz", csak vigyázz, ne keveredj a gépezet fogaskerekei közé, egy óvatlan pillanatban baleset ne érjen.
nekünk soktizezrünknek, akiknek nincs jogász végzettsége, semmi nem változott
http://www.sg.hu/cikkek/37211
lehet önigazolásnak tûnik a dolog, de ezentúl (is) már csak ezért sem fogok soha egyetlen operációs rendszerért fizetni
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
De attól még kinyírhatsz egy-két szoftverfakabátot (nyelvújítás rulez), sokkal többet nem kaphatsz érte, mint 1 db lemásolt CD-ért :-)
Ja kissé elgondolkoztató cikk.Mit szabad és mit nem.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Vigyázz, támadni akar!
Komolyan: most ez a divat, hogy szoftverkalózokat keresnek. A drogcsempészeket le se szúrják, úgyis legalizálni fogják, akkor meg minek; az országúti vadorzók vagy mentelmi jogra, vagy faji származásukra hivatkozva mindent megúsznak; a milliárdos sikkasztók meg eleget fizetnek, hogy békén hagják õket.
A bûnözõk zsebében van a rendõrség, de azért valami látszattevékenységet kell végezni, erre kellünk mi. Lassan betiltják a 60 feletti pulzust is, mert a munkavégzés általában a pulzus emelkedésével jár, és ez Õket Odafönt nem érinti.
Ja lassan már egy szándokosan elöre kitervelt gyilkosságot is olcsobban megúsz a a tettes mint a nem legális szoftver használatot.....
de azért nem hiszem, hogy van arra bürokrácia, hogy azt figyeljék, hogy van -e valami már a neveden, mondjuk 20 év múlva... Sztem akitõl a per után le tudtak tiltani valamit, az ok, ha meg nem, megy a levesbe.
így is jogtalanul szednek be egy csomó pénzt, semmit sem tartok utálatosabbnak, mint a kisker-árat ÁFA-san, mintha elloptam volna a boltban a polcról.
megjegyzem, olcsóbb a boltban ellopni, mert ott elsõre nemigen adnak börtönt, itt meg 2-8 évig fenyegetik az embert (bár azért még itt sem adtak), és még csak nem is bizonyították a használatot. (pl. Hódmezõvásárhely)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
javallott mindenkinek....
és ezt több, komolyabb ismerõsömmel, és rendõrségi berkekben is megbeszéltem.
kicsit idõigényes, de a lelkiismeret megnyugtatása miatt megéri...
én arra gondoltam, hogy ha volt valami rajta, akkor nem adják vissza...
de tök nyóc...
Mindkeni jó valamire egy munkahelyen....ha másra nem is de elrettentõ példának igen.
Lehet adaptálni a mondást.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Csak sokan felületesen olvasnak...
nálunk MÉG más a törvény.
bár a megosztás ITT IS büntethetõ...., és a DC az.
"egy lakó a házból" miért zavar(hat)ja? Még ha hangoskodna a CD-írással, megérteném. De így csak arra tudok gondolni, hogy a feljelentett ürge 500-ért ír, a feljelentõ meg 1000-ért, és romlik az üzlet.
Mike: azt írtad, hogy fejlentõk :-)
besúgók, fejlentõk országa vagyunk még mindig
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
""egy kézzel írott és 500 helyesírási hibával "ellátott" feljelentésre
azonnal ráugrik a rendorség"
A rendõrségnek elküldött levél eredménye:
"150k "szakértoi díj"-ra megvágták, hónapokig el volt kobozva a gépe, a wincseszterét
és a lemezeit soha nem adták vissza. Bíróságnak az ügy a közelébe nem
került, "ügyészi megrovás". Ennyi."
nem akarja megmondani hogy sikerüt nyomra bukkanni 😊
Hát fenyomta a konkorencia.
Amugy a mostani helyzett, tiszta röhej
Nem tetszik valaki képe hát felnyomom és már a zsaruk meg is szállják a helyszint
Meg az, amit írtál, hogy a hasznot akarnak húzni mindenbõl. Lopjon, le van szúrva, de ne adja tovább másoknak, mint valami félhülye robinhód.
Az érettségi is ezen ment el, valamelyik gyépés kirakta az internetre SMSWEB alapon, ebbõl lett a botrány, nem a tételek lopásából. Az sosem derült volna ki.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"az üres adathordozók - több tízezer darab - lefoglalásra kerültek." Miért is?
"akkor tartóztassanak le erõszakos nemi közösülésért is,
mert ahhoz is nálam van a felszerelés"
a Pf. csak egy kulcs...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
valakit ráállítanak a postafiók figyelésére, és aki odamegy, már be is bukott.
egy mezei biztonsági is elég, az meg a közepes és nagyobb postákban van. (para rulz)
shit happens
BSA, ASWA, PROArt.
ki jön még?
mind pénzeli a rendõrséget????
másnál is így van.
:-)))