Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    "akkor gyakorlatilag valóban értékesíthetetlen lenne hivatalos úton lassan minden zene, film, játék, hiszen, sokan vállalkoznak erre, és már országos méretekben is óriási a forgalomkiesés emiatt."

Ehhez csak annyit tudok, hozzászólni hogy tegnap voltam a Deák téren egy /könyv/CD/DVD boltban... a külföldi koncertek minimum 4000Ft volt a zenei CD-k szintén, a film zenék is, sok koncert 5000Ft volt de volt 8000Ft is.
    A 4000-5000Ft-os zenei CD ár az meg már magam sem tudom, hogy nevetséges vagy felháborító inkább...

Szerinted ennyiért ki veszi, meg én már általában nem veszek eredetit, ennek több oka is van, az egyik pl. hogy nem vagyok hülye, a másik hogy ez már több,mint telhetetlenség...

(Bár 1-2 hónapja vettem egy koncert DVD-t,de azt is külföldről vettem meg, már nem igen vásárolok itt semmit, ennek is több oka van... de ebbe szerintem most ne menjünk bele...)

Érdekes, de az 1000Ft-os DVD-ket viszont megveszik az emberek… tehát ,ha nem adják 3-4-5000Ft-ért akkor talán meg is veszik.
    A másik: index-en volt egy cikk az 1000Ft-os filmekkel kapcsolatban.
    A lényege az annyi, hogy a nagyobb áruházak és a legtöbb benzinkútnál stb. lehet 1000Ft-ért filmeket kapni ,amit visznek is rendesen.
    Erre a KIADÓK elkezdtek panaszkodni és küldözgették a leveleiket,hogy ez nekik nem tetszik, a levélben azt írták,kb ,hogy drágábban adják a filmeket (3000-5000F-ért), most erre mit modjak…