Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Szia!

Én a DriveCrypt Plus Pack használom, de mielőtt megvettem a programot 3-4 emberrel utána nézettem, mindegyik elég komolyan ért a számítástechnikához, abból az egyik meg igen csak ért hozzá + a hacker dolgokhoz is....
    A DriveCrypt Plus Pack boot szinten titkosít, tehát még nem tudod a jelszót addig nem jut el semeddig sem ,csak a BIOS-ba tudsz belépni, de azzal nem érsz semmit.

Az, hogy az XP-t jelszóval levéded az nem ér semmit sem, ezt szerintem mindenki tudja.
    A Drivecrypt konténer fájlokat hoz létre,ha jól tudom,de ennek nem igen van értelme,mert attól még azt megmondják,hogy mit telepítettél fel.

Szoftvert én is sokat vettem,de már sajnos rá jöttem,hogy felesleges.
    Elég lett volna megvennem a DriveCrypt Plus Pack és el van intézve.
    Lakásomban egy install CD van ami illegális,amig beengedem őket 10000 megsemmisítem...
    De azt hiszem,hogy + még titkosítani fogom,ha már meg van a program akkor igyekszem ki használni.

A DriveCrypt Plus Pack a világ egyik legjobb titkosító program (legalábbis, ami eljut a civilekhez... a CIA stb. az nyilván jobbat használ,de azt nem is tudod megszerezni...., hidd el eléggé utána néztünk mielőtt megvettem, nem kapkodtam el a vásárlást