3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Ezért kell olyan titkosító ami boot szinten titkosít...
  • Frank99
    a regitry bejegyzés bizonyíték.

van egy registry kiolvasó programjuk, nekem valamikor megvolt, és kilistázza a registryt, és ott szépen le van írva, mik vannak (voltak ) a gépen.
    ezért kell néha menuálisan akár kipucolni a feleslegessé vált kulcsokat egy uninstall után...
  • tomo
    ha a startmenuben benn egy par parancsikon, ami egy olyan drivera mutat, ami titkositott ( jelszo nelkul mintha nem is lenne ) , akkor azok a parancsikonok, es registry bejegyzesek, hiogy bizonyitanak, hoyg fenn van a program?
    sztem max azt bizonyitjak, hogy fenn volt, de nem uninstallal szedted le, hanem csak siman torolted akonyvtarat.

sztem egy parancsikon alapjan nem lehet kiszabni buntetest.
  • Frank99
    nem fog megállni az ügyészség előtt.
    beszélj egy ügyvéddel, mielőtt nekiállsz....
  • figyelnek
    és a feljelentésnek van értelme, hiszen nem követtem el bűncselekmény és eltelt kb. 8 hónap.
    Az rendben van,hogy egy szakértő megnézi, de az nincs rendben, hogy 8 hónap után még semmit sem történt.
    Az meg,hogy 8 hónap után nem adtak vissza semmit, azt én lopásnak mondom, ezért is lopás bűntette miatt akarok feljelenést tenni....
  • figyelnek
    Azt nem mondtam, hogy nem fognak miatta kimenni.
    Én csak azt írtam, hogy az nem bizonyíték...
    Nálam is ez miatt jöttek ki és akkor mi van........
    Max. elvisznek pár DVD-t és 1-2 winchestert amin max. film van,de most még az sem…
    Most épp a szakértői véleményre várnak, mert semmi sincs ellenem, sőt még működő gépem sem volt az a legdurvább az egészben
  • Frank99
    ok.
  • Frank99
    háát, én nem pereskednék...
  • figyelnek
    Rendben, ismerősömnek mondom,hogy probálja meg feltörni :)
    Legalább nem fog unatkozni
  • Frank99
    dehogynem.
    olvass vissza.
    sima postai feladóvevényekkel jöttek a rendőrök házkutatni. pedig a főhősnél nem találtak SEMMIT!!!
    én pl. nem beszéltam rá a srácra. de mégis perbe fogtak és elítéltek, még ha megrovásra is....
  • Frank99
    akinek kell még titkosító, itt nézzen körül:

http://www.disk.fdepot.com/Encryption.asp
  • figyelnek
    Szerintem a postázás sem bizonyíték....
    A csomagban csoki is lehetett utólag, hogyan bizonyítják be :)
    Szerintem az esetek 99% valaki megijed és beszél....
    Ha valaki óvatos és tudja mit kell mondani akkor nem igen tudnak vele mit kezdeni, legalábbis szerintem + a szoftvereket meg kell venni filmekhez és zenékhez meg nincs közük...

Nálam kb. 8 hónapja volt egy házkutatás, nem találtak semmit, csak DVD filmekes és MP3-makat…..ezekhez meg semmi közük.
    Mellékesen jegyezném meg, hogy a szakértői vélemény még nem készült el….., ami több, mint nevetséges és felháborító……..
    Várok még két hónapot utána feljelentem őket.
    Szerintetek van értelme polgáripert kezdeményezni, vagy abba inkább nem érdemes bele menni?

Ha valaki letöltések miatt bukik meg azt sajnos nem tudom,hogy működik, én nem töltök le, otthon internettem sincs (nem véletlenül)
    Bár letölteni tulajdonképpen lehet,tehát ha filmet/zenét töltesz le ahhoz sincs senkinek sem, köze...

A http://maci.org.hu/ oldalon a fórum rovatot is érdemes elolvasnotok főleg a
    "Házkutatás" topicot van ott egy szakértő aki elég sok érdekes dolgot ír...
  • Frank99
    próbáld meg a windows xp boot cd-vel...
  • figyelnek
    Szia!

Én a DriveCrypt Plus Pack használom, de mielőtt megvettem a programot 3-4 emberrel utána nézettem, mindegyik elég komolyan ért a számítástechnikához, abból az egyik meg igen csak ért hozzá + a hacker dolgokhoz is....
    A DriveCrypt Plus Pack boot szinten titkosít, tehát még nem tudod a jelszót addig nem jut el semeddig sem ,csak a BIOS-ba tudsz belépni, de azzal nem érsz semmit.

Az, hogy az XP-t jelszóval levéded az nem ér semmit sem, ezt szerintem mindenki tudja.
    A Drivecrypt konténer fájlokat hoz létre,ha jól tudom,de ennek nem igen van értelme,mert attól még azt megmondják,hogy mit telepítettél fel.

Szoftvert én is sokat vettem,de már sajnos rá jöttem,hogy felesleges.
    Elég lett volna megvennem a DriveCrypt Plus Pack és el van intézve.
    Lakásomban egy install CD van ami illegális,amig beengedem őket 10000 megsemmisítem...
    De azt hiszem,hogy + még titkosítani fogom,ha már meg van a program akkor igyekszem ki használni.

A DriveCrypt Plus Pack a világ egyik legjobb titkosító program (legalábbis, ami eljut a civilekhez... a CIA stb. az nyilván jobbat használ,de azt nem is tudod megszerezni...., hidd el eléggé utána néztünk mielőtt megvettem, nem kapkodtam el a vásárlást

• Frank99
    nem NEKED kell bizonyítani hogy letöltötted, értsd már meg!

nekik kell, hogy nem töltötted le, hanem mondjuk Józsikától vetted.
    mert akkor ugye már jogsértő. Sajnos ha valakihez kimennek (nagy általánosságban) az egy server vagy cd-író gyerek bukása miatt van, és akkor sajnos általában van bizonyíték.
  • Frank99
    na, mondok valamit a Drivecrypt-el kapcsolatban.

nálam az XP-nél a helyreállító konzolon a fixboot és fixmbr parancs helyreállította a jelszóval indított XP-t 2 perc alatt.

ezért nem adok 40.000-et....

nekem jogtiszta a windows-om, és a legtöbb kisebb, általam használt program is, sőt nagyon sok freewaremem van, pl OpenOffice igen jól használható. Szokjatok rá a freeware programokra, egy kis utánjárással pl. Tucows meg lehet találni a megfeleő alternatívát.

ami meg nem teljesen tiszta, az a Truecrypttel titkosított egész wincsin van, nem érdemes minden xart feltelepíteni, ha nem használod, le kell szedni, és registryt pucolni.

ami meg arra érdemes, hogy kiírjam, a CryptCD-vel titkosítom, ezt én is megvettem. Lejjebb írtam róla, ez a legjobb megoldás.
  • figyelnek
    Szia!

Amit le írtál az úgy van,de nem csak a filmeknél, hanem mindennél ez van sajnos.
    Akinek van pénze az szinte bármit megtehet, akinek meg nincs az meg jobb, ha meghúzza magát.
    Ügyvéd nélkül meg azt csinálnak veled, amit akarnak, csak sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy ügyvédje legyen (Tehát már itt kezdődik,hogy Magyarországon nincs egyenlőség...) sajnost ez van, sajnos nem igen tudsz/tudunk mit tenni....
    Aki megteheti az elmegy külföldre dolgozni, aki meg nem teheti meg az itt marad...

• tudatlanka
    Az a baj szerintem hogy én mint kis ember rettegnem kell hogy mikor kerülök sorra ki jelenet fel lesz e jóakarom stb.
    Mert hiába rendelkezek legális oprendszerrel és jó pár szoftverrel de ha kijönnek biztos találnak vmit amiről elfelejtkeztem pl netről letöltött filmel zenével stb.Jó tudom ez utóbbiakat "legálisan" tölthetem le de ezt hogyan bizonyitom be?????Jogszabályra hivatkozzak ????Ha kiirtam magamnak és elviszik vissza nem kaphatom káromat ki tériti meg???Elvégre a cd,dvd,áram,idő is mind mind pénz nem is kevés.
    És ez a gond hogy mint magánember retteghetek hogy megküldenek anyagilag úgy hogy több éves fizetésemet adhatom oda a semmiért.De kérdem én ha nem lesz pémzem a gyerekeimet ki eteti,ruházza,iskolába járatja...Mert én már lassan mindenről lemondok hogy nekik mindenük meg legyen(ruha,kaja,kirándulás stb)Arról ne is beszéljünk hogy az iskolához lassan kötelező az internet megléte otthon és az is nagyon sok a fizetésemhez képest...
    Szóval ahogy látom sok alternativa nincs.
  • figyelnek
    Sajnos akkor túl sok mindent nem ér,mert ha egy szakértő kezébe kerül akkor megtudja mondani,hogy mik vannak rá feltelepítve....
    Azért kell boot színten titkosítani,mert akkor semmit nem tudnak vele kezdeni...
    Én úgy voltam vele,hogy megvettem az említett programot, tudom,hogy nem olyan olcsó,de csak egyszer kell megvenni...
  • figyelnek
    Szia!

Írtad,hogy a lemezeidet is titkosítod,milyen programot használsz,ha pl van egy DVD filmed akkor hogyan tudod megírni, több időt vesz igénybe a megírása....
    Nekem kb 4000 DVD filmem van,ezért kérdezem,lehet,hogy kódolnám őket,bár nincs a lakásomban + nem találnák meg úgy sem ,de jobb a többszörös biztonság.
    Amit én használok az tudom,hogy CD/DVD lemezt is tudna kódolni....
  • tomo
    http://www.ce-infosys.com/CeiProducts_FREE_compusec.asp
    errol azt irjak ingyenes, es boot elotti autentikaciot is tud.
    viszont egy budos mukkot nem irnak, milyen titkositast hasznal, csak annyit fast AES... fast hasznalni, vagy fast feltorni?

meg zart forraskodu, szal eleg gyanus a kicsike.
    ha valakinek van kedve jarjon utana, nekem nem nagyon tetszik ez a nagy marketing duma, es titkolozas, amit a honlapon talaltam.
  • Frank99
    tudomásom szerint nincs...
    ha tud valaki, ne kíméljen bennünket....
  • maozedong
    nincs ingyenes bootos titkosító program?
  • Frank99
    bezony, ezt irtam nagyjából a 2261-ben...
  • Frank99
    nem
  • Montanosz
    nincs értelme mert kiveszik a wincsit és kész....
    windózt rakd rack-re...
    van olyan is persze,a pg5(lásd lejjebb valahol) de én elnyomtam egy billentyűt és telepíthettem a windózt újra
  • crx
    Egy hajszálon mulott hogy olyan pert kapjon az asva hogy máig emlegetné ugyan ők nem tudják de az elkobzott irott lemezeket visza adták a zsaruk egy kivételével nem volt letitkositva sajnos tőb ijen nem lesz szerencse vagy mázli ezen mulott az asvának a pont. amugy a szakértő megálapitotta hogy a lemezek használhatatlanok és szépen visza adták. Egy kiadonak okoztam csak kárt kapok egy ejnye bejnyét. egy jot röhögök az egészen. amugy másolt lemezek voltak csak nem törögeték öket ugyhogy semi gáz nincsen rá keret hogy elvigyék a kürt kft hez képzeld kiszámláznak nekik pár millát és megálapitják hogy még partició se volt rajta egyszer se szerinted kire verik rá.:) A rizikó náluk is nagy.Pl nálam is elviték az irott lemezeket szentül meg volt mindenki gyözödve rola hogy most aztán megint pereskedés lesz mert már volt de nem lesz még az írott lemezeket is visza adták hogy használhatatlan.(Vagyis számukra.:)) )
  • figyelnek
    Szia Sodi!

Jók a hozzászólásaid, a nemnemsoha-n is írtál 1-2 érdekes dolgot :)
    Az oldalad is nagyon jó és tanúlságos..................

Szia!

Köszönöm,majd utána nézek.
    Boot szinten is titkosít,mert csak akkor van értelme...?
  • Montanosz
    a truecrypt is legkomolyabb szinten titkosít és ingyenes
  • figyelnek
    Sziasztok!

Ha megengeditek akkor adnék 1-2 jó tanácsot mindenkinek, nem kötelező, de érdemes megfogadni.............

1. CD-DVD gyűjtemények:

Lakásodban csak annyi lemez legyen, amit nézel, a többi dugd el valamelyik ismerősödhöz vagy egyéb helyre.
    Az nagyon szép és csodálatos dolog, de egy házkutatás soron viszik 1:1-be
    kb 99%, hogy nem kapod vissza és még meg is bűntettnek érte...
    Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de egy jogban jártas emberke hozzá szólását szívesen meghallgatnám... (Tegyük fel,hogy vissza kapod /én ilyenről még nem tudok/ akkor pontosan mikor 1-5 év múlva.)
    Amit fent le írtam azok tények, lehet vitatkozni, de ettől függetlenül egy házkutatás során viszik a lemezeket... A rendőrségen ott meg mondhatod a magadét ,de senkit nem fog érdekelni….

2. Számítógép:

Itt a gyenge pont a winchester (CD/DVD írót viszik, hogy pontosan miért az jó kérdés, állítólag azzal követed el a bűncselekményt. Nálam kb. 8 ónapja volt egy házkutatás, hogy mit követtem el, azt még nem tudom, főleg amikor nem volt működő számítógépem....)

Itt két megoldás van:
    Master mobilracka, amikor jönnek ki veszed és beteszel egy hibás winchestert és azt adod oda. Hát ez ugye nem 100%-os megoldás.

Le kell titkosítani a winchestert boot szinten 100% megoldás nem tudják feltörni semmit nem tudnak kezdeni vele, még azt sem fogják tudni, hogy kódolt a winchester...
    DriveCrypt Plus Pack:
    http://i-software.hu/details.php?idx=15&p=1
    Nálunk 46.000Ft, ha külföldről veszed meg akkor 30.000Ft.
    (Lehet,hogy így hirtelen soknak tünik, de egy házkutatásnál vissza jön...+
    ha ezt használod akkor soha nem kell jogtiszta programot vásárolni...)
    A programot minden képen meg kell venned másolni nem lehet, nagyon le van védve... Egyébként ez a világ legjobb titkosító programja...)

(Az esetek 90%-ban a rendőrök rendesek, nem az ő hibájuk, hogy kimennek hozzád, ez a dolguk, ha adsz nekik 1-2 dolgot akkor nem szedik szét a lakást, normális legyél velük és akkor ők is hasonlóan bánnak veled...)

Lehet, hogy 1-2 embernek nem tetszik, amit írtam, de sajnos ez van jelenleg Magyarországon a saját lemezeimet nem tarthatom otthon, mert bármikor elvihetik…….
    Ha valaki tud jobbat, akkor nagyon megköszönöm…

Ha vannak esetleg még olyan emberkék, akiknek elvitték a film/zene gyűjteményét akkor esetleg többen össze állhatnánk és polgáriper keretében vissza szerezhetnénk őket,ha csak mindenki bele adna 50.000-100.000Ft-ot akkor az már elég sok pénz, ezért már elég jó ügyvédet tudnánk felbérelni. Ha nyernénk egy pert akkor az emberek látnák, hogy nem lehetetlen a hatóságok és a kiadók meg vissza fognák magukat……..

Na már most ebből a beszélgetésből az derült ki, hogy akkor nem jogsértő ha azhoz a szerzői is hozzájárúl illetve nem illegális az anyag...
  • Cat #2266
    ASVA: Nem jogsértő a saját célú másolás
  • Skynet85
    Ehhe nem koboztak el semmit mivel nem is tudtak volna mit elkobozni a winem jogtiszta matricával meg mit tudom én milyen baszás is van hozzá, a másik egy suse linux ami szintén bolti cucc, a többi progi mind freeware illetve vásárolt termék nem vagyok újgazdag, csak anno már megfenyegettek és még más sörözik és élvezi az életet én office-t veszek:D na ez így nem igaz de már elegem van abból hogy újabban több büntit kapsz egy winért, mint egy véletlenségből elkövetett gyílkosságért, ergo meguntam rettegésben élni....
  • steweee
    nem kobozták el a gépet? hiába nincs másolt dvd-d, ha már ott vannak nem szeretnek üres kézzel elmenni. és minden szoftver amit nem botban vásároltál vagy a trial verziót bankszámláról fizetve tetted legállá, tilos, illegáli, bűncselekmény a törvény szerint. lopás, méghozzá ha csak pucér vizdózod van is nagy értékre, de legalábbis a 10.000 ft-os értékhatárt túllépi.vagyis akár már ezért is elkobozhatják, ez az igazi szívás
  • Frank99
    nekem ezért van 18 karakter
  • Frank99
    itt a két pont!
  • Frank99
    mese, mese, meskete...

nagyhalak vincsijét lehet, mondjuk a Kulcsárét...
    nehogy már kis letöltő emberje wincsijét hackeljék a Kürték!

meg sztem nem tudják, de mindegy......
  • Laalee
    nem is az ilyen esetekröl iram le a véleményem.
  • Skynet85
    Ehhe én nem üzleteltem sőt még csak nem is volt másolt dvd-m még is kijöttek ellnőrizni mert vmki tett egy bejelentést szal elég mocsokság.Ami pedig még inkább idegesítő, hogya annak ellenére hogy nem talátak semmit még is bekellessz mennem a rendőrségre erre mikor felhívom a mandrót, hogy ugyan mondja már meg kb mikor ez a válasz jön,,fogalmam sincs ha kelessz higyje el megtaláljuk most éppen bizonyos infókat várunk" ergo megnézik a internet forgalamt is...szal vki hülyesége miatt most épp azon vacilálok vegyek-e jegyet vagy sem.