Bukott Killer/Morder CD-iro
  • figyelnek
    Sziasztok!

Ha megengeditek akkor adnék 1-2 jó tanácsot mindenkinek, nem kötelező, de érdemes megfogadni.............

1. CD-DVD gyűjtemények:

Lakásodban csak annyi lemez legyen, amit nézel, a többi dugd el valamelyik ismerősödhöz vagy egyéb helyre.
    Az nagyon szép és csodálatos dolog, de egy házkutatás soron viszik 1:1-be
    kb 99%, hogy nem kapod vissza és még meg is bűntettnek érte...
    Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, de egy jogban jártas emberke hozzá szólását szívesen meghallgatnám... (Tegyük fel,hogy vissza kapod /én ilyenről még nem tudok/ akkor pontosan mikor 1-5 év múlva.)
    Amit fent le írtam azok tények, lehet vitatkozni, de ettől függetlenül egy házkutatás során viszik a lemezeket... A rendőrségen ott meg mondhatod a magadét ,de senkit nem fog érdekelni….

2. Számítógép:

Itt a gyenge pont a winchester (CD/DVD írót viszik, hogy pontosan miért az jó kérdés, állítólag azzal követed el a bűncselekményt. Nálam kb. 8 ónapja volt egy házkutatás, hogy mit követtem el, azt még nem tudom, főleg amikor nem volt működő számítógépem....)

Itt két megoldás van:
    Master mobilracka, amikor jönnek ki veszed és beteszel egy hibás winchestert és azt adod oda. Hát ez ugye nem 100%-os megoldás.

Le kell titkosítani a winchestert boot szinten 100% megoldás nem tudják feltörni semmit nem tudnak kezdeni vele, még azt sem fogják tudni, hogy kódolt a winchester...
    DriveCrypt Plus Pack:
    http://i-software.hu/details.php?idx=15&p=1
    Nálunk 46.000Ft, ha külföldről veszed meg akkor 30.000Ft.
    (Lehet,hogy így hirtelen soknak tünik, de egy házkutatásnál vissza jön...+
    ha ezt használod akkor soha nem kell jogtiszta programot vásárolni...)
    A programot minden képen meg kell venned másolni nem lehet, nagyon le van védve... Egyébként ez a világ legjobb titkosító programja...)

(Az esetek 90%-ban a rendőrök rendesek, nem az ő hibájuk, hogy kimennek hozzád, ez a dolguk, ha adsz nekik 1-2 dolgot akkor nem szedik szét a lakást, normális legyél velük és akkor ők is hasonlóan bánnak veled...)

Lehet, hogy 1-2 embernek nem tetszik, amit írtam, de sajnos ez van jelenleg Magyarországon a saját lemezeimet nem tarthatom otthon, mert bármikor elvihetik…….
    Ha valaki tud jobbat, akkor nagyon megköszönöm…

Ha vannak esetleg még olyan emberkék, akiknek elvitték a film/zene gyűjteményét akkor esetleg többen össze állhatnánk és polgáriper keretében vissza szerezhetnénk őket,ha csak mindenki bele adna 50.000-100.000Ft-ot akkor az már elég sok pénz, ezért már elég jó ügyvédet tudnánk felbérelni. Ha nyernénk egy pert akkor az emberek látnák, hogy nem lehetetlen a hatóságok és a kiadók meg vissza fognák magukat……..