Bukott Killer/Morder CD-iro
  • crx
    Igen tehet más megyéböl is házkutatást az illető rendőr nálam is ez volt és megkérdezték ohajtok e panaszal élni rávágtam egyből igen.Ez áll a jegyzőkőnyvben de egy okos ügyészi fogalmazás és azt se kérdezték meg hogy mi volt a kifogásom enyit a jogálamrol. nem idegesitem fel magam mer csunya vége lesz az írásaimnak. Amikor letettek 72 orára a rendőr szavait kelet volna felveni diktafonra kiván valakit értesitení? (mert ugye nem vádlotként tértem be a rendőrségre mert ugy lehet hogy nem mentem volna be ijen hamar) igen X.Y. mondtam a nevét meg a telefon számát erre a rendőr jo most nem tudjuk mert sűket a telefon de megigérem őnek hogy értesitem. jegyzőkőnyvezte hogy X.Y rendőr értesití telefonon az én általam megadot számot.csak ugy nem értesítette. Az aláirást azota se sikerűlt azonositani mert a helyi rendőr anyit mondott hogy egy macskakaparás. Hiába minden mondtam hogy bizony nem let senki értesitve de senkit a világon nem érdekel.Bent az csinálnak amit akarnak ez tény ha kiengednek akkor már más a helyzet. Egy hátrabilincselt egyén teljesen ki van szolgáltatva náluk azt csinálnak amit akarnak vele nekem is megigérte hogy ...egy pár csunya szó kitépem a bele... magamba mondtam is egyszer üsön meg az egész családja bánya. Ekkor lépet be a feletese és átvete az ügyet öt kiküldte.