Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Frank99
    Hát kirakat-per már nem lehet, mert ott van annak a pécsi "piszkos 91"-ek esete. Az ott született eredményeket már a mi ügyvédeink is fel fogják használni.
    Nagyon szeretném már látni, hogy a Szabadi-Torgyán- Korompai kirakatperek mikor kerülnek terítékre....
    Asszem ez lesz az utolsó hozzászólásom. Egyébként meg ha egy rendőr elmond valamit egy gyanusítottnak, akkor az miért ne adhatná tovább. Nem kell nekem ezért rám berágniuk. Nekem az az érzésem, hogy a nekem csepegtetett infokat (amelynek igazságtartalmát csak ők tudják)nem véletlenül mondták el.
    Egyébként nem hiszem hogy nem mondott igazat, és tényleg jóhiszeműnek látszott. Én már néhány esetben segítettem a munkájukat -elég mozgalmas helyem lakom- (bár egy tavalyi betörés elkövetőiről még csak azt sem kérdezték meg, hogy láttam-e valami gyanusat, sőt a nyomozót még csak nem is láttam ugy lezárták az ügyet-csekély 500.000 Ft számítógépes berendezés, jogtiszta!!! szoftverem bánta), de megfogadom, hogy ha ebből bajom lesz, az életben még egy kibaszott szalmaszálat sem fogok nekik keresztbe rakni.
    ÁMEN