3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Frank99
    http://euroastra.com/johannes/kispokol.htm

Olvassatok el Johannes irását, és okuljatok belőle!
    A topicot olvaso rendőröknek is javaslom!
  • Frank99
    Hát, tudjátok, amióta voltak erre, nekem még a Windows Commanderem is jogtiszta.
    Megvette nekem a cégem a licenset.
    Másom meg nincs is, csak a csupasz windows, és rengetef freeware program. Ajánlok nektek egy jó oldalt, érdemes megnézni:
    http://www.topqualityfreeware.co.uk/members/index.shtml
    Regisztralni kell, de ingyenes.
    Rengeteg jo dolog van itt.
  • Frank99
    Van egy kedves rendőr barátom. Előtte kocsmáros volt, tényleg tök jó fej.
    Tőle hallottam egy alkalommal: kizavartak bennünket tegnap este. Tudod,
    "Úton állunk és basztatunk"

Ők is így hívják maguk között.
  • Frank99
    Csak annyit tudok, hogy paksi ügy.
    Szerencsére "csak" a hódmezővásárhelyiben vagyok benne.
    Ezért a neveket nem ismerem.
  • Frank99
    Tuti kevés a bizonyíték.
    Ezért jönnek újra.
    Aranyos kis ország.
    Orbán meg pörkölttel eteti Vörsöt.
    Qva jó....
  • Frank99
    1999. őszén voltak először ue. a srácoknál.
    Akkor sok cdt vittek.
    Ma gépet.
    CD-t nem.
  • Breki33
    most a paksi ugy az a Castellum ugy?
  • Frank99
    Új fejlemények:
    ma ismételten kinn voltak 3 srácnál Zala megyében, akik benne voltak a Paksi ügyben.
    Vitték a komplett gépeket, cd nem érdekelte őket.
    MI VAN EBBEN A KIBASZOTT ORSZÁGBAN???
  • (ex)Cat
    csak a gep, a vincsi meg ott van. Amennyire en tudom, meg hozza se nyultak azon tul, hogy kiszedtek a gepbol.

Egyebkent az gyorsithatja az ugyet (gep visszaadas) ha irogatsz. Szerintem mindenkepp erdemes probalkozni vele.

A vincsit majd visszakapod (szeintem) ha lefutott az ugy es szuletett valami dontes, de ez a jelenlegi helyzetet tekintve akar evekbe is tellhet... :-(((

Igen, ez is a Castellum ugy.
  • Breki33
    amire visszakapod a gepet vehetsz egy ujat mert semmi sem fog futni rajta......
  • (ex)Cat
    Egyébként ez a szakértő nagyon gázos. Állítólag csak 1 fickó van és ő se főállásban móveli a dolgot. Ezért halad olyan rohadtul lassan. Nálunk kb. 3 hónap telt el, mire visszaadták a gépet, bár itt is 1 hónapot ígértek... :-( és ha ehhez hozzáteszed, hogy most ráadásul nyár van, aki csak teheti pihen (pláne ha szakértő... ) szerintem nem sok esély van rá szeptember - október előtt. (de ne legyen igazam)
  • Breki33
    mostanaban jartal valakinel?
  • (ex)Cat
    semmitol. Szerintem manapsag mar csak igy mennek. Ha mennek, akkor viszik a gepet, de legalabbis a vincsi(ke)t.
  • (ex)Cat
    En kerdeztem a sajatomat meg anno es akkor valami ilyesmit mondott. Ha gyanu merult fel ellened, es kiadtak a hazkutatasi parancsot, akkor elvileg lefoglalhatnak midnent ami szerintuk radnezve terhelo lehet.

• Frank99
    Kérdezz meg egy ügyvédet.
    Ok nélkül neked kárt okoznak.
    Mi ez, ha nem indopk egy perre?
    Mondjuk én nem vagyok ügyvéd, de hátha van itt egy.
    HÉ SRÁCOK!!!
  • Frank99
    Nem
  • (ex)Cat
    Én nem vagyok benne bizos, hogy megnyerheti a pert. Elvileg van valami, hogy nyugodtan lefoglalhatnak báérmit ha azzal kapcsolatosan büntény gyanúja merül fel... persze lehet hogy tévedek.

Egyébként ha sürgős a géped (és mért ne lenne az) akkor írj levelet nekik, hogy ez neked munkaeszköz meg minden. Előbb-utóbb visszaadják, bár valósznűleg (biztos) hogy a vincsi az marad.
  • Frank99
    Ha ninc semmi illegális, és nem is találnak, nyugodtan pereld be őket.
    Erkölcsi kár, kieső haszon.
    Jó ügyvéddel komoly százezreket kaphatsz.
    És ez nem vicc!
    De csak akkor, ha no problemo.
  • Breki33
    van olyan akihez mindaket ugy kapcsan kimentek?
  • (ex)Cat
    miután nem tudhatják, hogy mi az amit rendeltél, ha felmerül a neved, szerintem mennek.
  • Frank99
    Még egy játékleírás is elég nekik...
  • (ex)Cat
    szerintem januárban indult. akkor voltak több városban is házkutatni. Egyébként meg sajna számíthatsz rá, hogy mennek hozzád is, feltéve persze, hogy a neved felmerült vele kapcsolatban.
  • (ex)Cat
    mert nálam januárban voltak gépet foglalni. a gépet azóta visszaadták (kb. 3 hónap múlva) vincsi nélkül. de állítólag csaka zért adták vissza a gépeket itt Vásárhelyen, mert volt a lefoglaltak között nagyon drága szerkezet is.

Mondjuk eddig nagyon ült az ügy, mert ha jól tudom májusban még el se vitték innen a vinyókat Paksra...
  • (ex)Cat
    most voltak nálad először, vagy már voltak régebben? már csak hogy én msot várhatom őket újra, és áldozhatok nekik még egy vincsit.. ?
  • Frank99
    Szombathelyen és Tatán is volt kutatgatás...
  • w
    Bocsesz!
  • Lteebee
    Ezért vagyok.
  • w
    Jaja! Köszmösz!
  • Lteebee
    Látod?
    Még jó, hogy szóltam tegnap.
  • w
    Visszaéltek a nevemmel! Azért ennyire bunkó nem vagyok!
  • Frank99
    indul egy új :-)))
  • (ex)Cat
    melyik uggyel kapcsolatban?
  • Frank99
    Itt a következő ügy:
    http://www.euroastra.hu/kuti/paks2.htm

lehet hüledezni...
  • Breki33
    Tier egy darad Need For Speed 3 ezt ennyire ertekeltek
    a masik Coreldraw clipartok 0 ertek
    meg azonosithatatlan mp3-ak
  • Lteebee
    Nem vagyok benne biztos, hogy ez vicces.
  • Breki33
    nektek mennyi az ertek?
    nekem 8.000
  • Frank99
    Hát kirakat-per már nem lehet, mert ott van annak a pécsi "piszkos 91"-ek esete. Az ott született eredményeket már a mi ügyvédeink is fel fogják használni.
    Nagyon szeretném már látni, hogy a Szabadi-Torgyán- Korompai kirakatperek mikor kerülnek terítékre....
    Asszem ez lesz az utolsó hozzászólásom. Egyébként meg ha egy rendőr elmond valamit egy gyanusítottnak, akkor az miért ne adhatná tovább. Nem kell nekem ezért rám berágniuk. Nekem az az érzésem, hogy a nekem csepegtetett infokat (amelynek igazságtartalmát csak ők tudják)nem véletlenül mondták el.
    Egyébként nem hiszem hogy nem mondott igazat, és tényleg jóhiszeműnek látszott. Én már néhány esetben segítettem a munkájukat -elég mozgalmas helyem lakom- (bár egy tavalyi betörés elkövetőiről még csak azt sem kérdezték meg, hogy láttam-e valami gyanusat, sőt a nyomozót még csak nem is láttam ugy lezárták az ügyet-csekély 500.000 Ft számítógépes berendezés, jogtiszta!!! szoftverem bánta), de megfogadom, hogy ha ebből bajom lesz, az életben még egy kibaszott szalmaszálat sem fogok nekik keresztbe rakni.
    ÁMEN
  • Laalee
    igaza van mostantol lopjatok a boltbol... ha elkapnak tudjatok igazolni hogy eredeti...
  • MuERTe
    kakamatyi ip-címét kéretik elküldeni a rendőrségre.egy esetleges házkutatás ugyis fölfedne valamit és akkor talán a gépét is lefoglalnák.egy darabig tuti nem írkálna ilyneket ide.:))
  • (ex)Cat
    szerintem ekkora intelligienciával, mint amiről az előző hozzászólásod tanúskodik, valószínűleg fel sem tudod fogni, miről beszélsz. így talán jobb lenne, ha inkább hanyagolnád a topicot és örülnél, hogy te még nem szenvedtél meg hasonló meghurcoltatást.